Haberler

İş Adamı Erman Ilıcak'a Fahri Doktora Ünvanı

Güncelleme:

Malatya İnönü Üniversitesi Senatosu, İş Adamı Erman Ilıcak'a Fahri Doktora unvanı verdi.

Malatya İnönü Üniversitesi Senatosu tarafından iş adamı Erman Ilıcak'a 'Fahri Doktora' Unvanı verildi.

"40'ıncı Yılda 40 Proje" sloganıyla Ekim ayı içinde 40'ıncı akademik yıl açılış törenini gerçekleştirmeye hazırlanan İnönü Üniversitesinden Malatyalı işadamı Dr. Erman Ilıcak'a 'Fahri Doktora' unvanı verdi.

Son yıllarda Malatyalı işadamı Mahmut Çalık, TBMM Başkanı Cemil Çiçek ve Malatya'nın yetiştirdiği önemli devlet adamlarından Recai Kutan'a 'Fahri Doktora' unvanı veren İnönü Üniversitesi Senatosu, şimdi de Malatyalı işadamı Dr. Erman Ilıcak'a 'Fahri Doktora' unvanı verilmesini kabul etti.

En son toplantısını Arapgir'de yapan İnönü Üniversitesi Senatosu, Malatyalı işadamı ve Rönesans Holding Başkanı Dr. Erman Ilıcak'a 'Fahri Doktora' unvanı verilmesi teklifini görüştü. Dr. Erman Ilıcak'a Fahri Doktora unvanı verilmesi teklifi, tüm Senato üyelerinin oybirliği ile karara bağlandı. Edinilen bilgiye göre, Ekim ayında gerçekleştirilmesi düşünülen 2014-2015 Akademik Yıl Açılış Töreni'nde Dr. Erman Ilıcak'a 'Fahri Doktora Belgesi' takdim edilecek.

Dr. Erman Ilıcak, geçtiğimiz yıl da İnönü Üniversitesinin açılış törenine katılmış ve burada açılış dersi vermişti. Yaptığı konuşmada kendileri tarafından yaptırılıp İnönü Üniversitesine devredilen Darende Bekir Ilıcak Meslek Yüksekokulu'nda okuyan bütün öğrencilere burs verdiklerini hatırlatan Ilıcak, bununla beraber, Üniversitenin diğer akademik birimlerinde öğrenim gören 200 öğrenciye daha burs vereceklerini ve bu öğrencilerin dört yıl boyunca burs imkaanından yararlanacaklarını açıklamıştı.

İş adamı Dr. Erman Ilıcak'ın kısa öz geçmişi şöyle:

Erman Ilıcak, 3 Ekim 1967 Malatya doğumludur.

Kurucusu ve başkanı olduğu Rönesans Holding, müteahhitlik, emlak ve enerji sektörlerinde faaliyet göstermekte olup, yaklaşık 35 bin kişiye istihdam sağlamaktadır.

TED Ankara Kolejinde orta ve lise öğrenimini 1985 yılında tamamladı.

Ortadoğu Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümünden 1990 yılında mezun oldu.

Viyana Ekonomi Üniversitesi ve Minnesota Üniversitesi'nin düzenlediği MBA programından 2002 yılında diploma aldı.

Paris'te bulunan International School of Management'ın düzenlediği işletme doktorası programından 2011 yılında mezun oldu.

1990 -1994 ENKA İnşaat, Türkiye, Libya ve Rusya Şantiyelerinde saha planlama mühendisi, 1994 - Rönesans Holding'in Kurucusu ve Başkanı." - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Erman Ilıcak Recai Kutan Cemil Çiçek Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title