Haberler

İş Adamı Alpaslan, AK Parti'den Aday Adayı Oldu

Güncelleme:

Ağrılı İş Adamı Servet Alpaslan, AK Parti İl Başkanlığına kalabalık bir grupla giderek 2015 genel seçimlerinde milletvekili aday adaylığı için resmi başvurusunu yaptı.

Ağrılı İş Adamı Servet Alpaslan, AK Parti İl Başkanlığı'na kalabalık bir grupla gelerek 2015 genel seçimlerinde milletvekili aday adaylığı için resmi başvurusunu yaptı.

Milletvekili aday adaylığı başvurusunu AK Parti İl Başkanı Abdurrahman Çetin'e teslim eden İş Adamı Servet Alpaslan, 7 Haziran 2015 genel seçimlerinde AK Parti'den milletvekili aday adaylığı için resmi başvuru yaptığını söyledi. Ağrı'ya hak ettiği hizmeti getirmek için aday adayı olduğunu belirten Alpaslan, "Bu dönem halkımızın ilimizde yaşayan ve merkez adayları konusunda büyük bir beklentisi var. Bende yıllardır Ağrı'da yaşayan bu şehrin insanları ile sürekli birlikte olan birisi olarak bu göreve talip oldum. Eğer fırsat verilirse bu halka hak ettiği hizmeti getirmek için elimden gelen her şeyi yapacağım" dedi.

Alpaslan ailesine mensup büyük bir kalabalığın takip ettiği program sonunda Servet Alpaslan alkışlar eşliğinde AK Parti İl Başkanlığı binasından ayrıldı.

SERVET ALPASLAN KİMDİR ?

1976 yılında Ağrı'da doğdu. İlk ve ortaokulu Ağrı'da, liseyi Ankara Keçiören Fatih Sultan Mehmet Lisesi'nde tamamladı. 2000 yılında Sakarya Üniversitesi Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölümü'nden mezun oldu. 2000 ve 2011 yılları arasında Elektrik Mühendisleri Odası Ağrı İl Temsilciliği görevini yürüttü. 2000 yılından beri Ağrı'da mühendislik ve inşaat sektöründe yatırım ve projeler yapmaktadır. İyi derecede İngilizce bilmektedir. Evli ve 4 çocuk babasıdır. Halen Ağrı'da ikamet etmektedir. - AĞRI

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ak Parti Ağrı Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title