Haberler

İrbeç Silifke Kalesi'nde Halkla Kucaklaştı

Güncelleme:

İrbeç, 5 saat süren toplantıda halkın sorunlarını, istek ve temennilerini dinledi.

Milliyetçi Hareket Partisi Antalya Milletvekili ve aynı partinin genel başkan adayı, Küresel Hareket Parlamenterleri İcra Kurulu Üyesi Prof Dr. Yusuf Ziya İrbeç, Silifke Kalesi'nde düzenlenen yemekli toplantıda, Silifke halkıyla bir araya geldi.

Yoğun ilgi ve kalabalık bir grup tarafından karşılanan İrbeç, 5 saat süren toplantıda halkın sorunlarını, istek ve temennilerini dinledi.

Silifke'ye geliş amaçlarının hem bölgeyi tanımak, hem de halkla kucaklaşmak olduğuna değinen İrbeç, bu kucaklaşmanın birlik ve beraberliğin havasını her tarafta yaşamak ve yaşatmak istediklerini söyledi.

İrbeç, "Denize atılan küçük bir taş, dalga etkisi yaratır ve bu dalga giderek çoğalarak büyür. Buradaki heyecanın ufacık bir taşla değil, daha büyük heyecan olduğunu görüyoruz ve biliyoruz. Hedef bir ve tek. Oda ülkenin kaderinde, refah, mutluluk düzeyini artırmak için çaba sarf eden insanların artık muhalefette olması değil de, iktidarda olması gerekir. İktidarı, Ülkücü Hareketin hak ettiğini söylüyoruz. Bu iktidarı hak eden ülkücü harekete, bizim yapılması gerektiği ölçüde, katkıdan sağlanması gerektiğini düşünüyoruz. Bizim amacımız da bu insanların beklentilerine aynı ölçüde cevap verebilmektir. Bu heyecana cevap verebilmek için buradayız. Biz Alparslan Türkeş Başbuğumuzun bir sözüyle yola çıkıyoruz. Çünkü biz Başbuğumuzun izinden devamlı yürüdük. Alparslan Türkeş Başbuğumuz diyor ki: "Cesaret, yüreklilik, atılganlık olmayan hiçbir dava başarıya ulaşamaz" Şimdi 3 hilalde de bunu görüyoruz. Heyecan olacak. Milliyetçi Hareket Partisi'nin tam ortasında hareketlilik olacak. Ama bu heyecan ve hareketliliğin, başarıya dönüşmesi için hizmet aşkıyla dolu bir çalışma yapmalıyız. İşte biz bu hizmet aşkıyla giden yolda, ne yapılması gerekiyorsa, onları yapmak zorundayız. Yani buradaki hedef, bu insanların beklentilerine, cevap vermektir. Dünya değişiyor. Dünyada farklı gelişmelerin olduğunu, hele bu son dönemde bu gelişmelerde hızlı bir artış olduğunu da biliyoruz. Gerek Türkiye'de, gerekse dünya da, haritaların yeniden şekillendiği bir döneme doğru gidiyoruz. Bu dönemde bizim hem sınırlarımızı korumak, hem birlik, beraberlik ve kardeşliğimizi daha sağlam bir zeminde devam ettirmek için, hep birlikte, bu davaya sahip çıkmamız gerekiyor. Bu dava milletin davasıdır. Ülkücü hareket, milletle birlikte var. Milletin heyecanıyla birlikte var.

Milletin cesaretiyle birlikte var. Milletin yürekliliği ve atılganlığıyla var. İşte onun içinde biz burada kucaklaşıp, bu kucaklaşmayı da, bütün ülkeye aynı şekilde yansıtmak istiyoruz. Ben bir Akdeniz çocuğuyum. Burası da Akdeniz'in şirin bir beldesi. İlk önce insanlar kendi bölgelerini ziyaret etmeli, daha sonra da diğer bölgeleri ziyaret etmeleri daha akılcı ve daha mantıklı oluyor. Onun için ilk defa biz buraya geldik. Daha sonra da Türkiye'nin çeşitli yerlerini ziyaret ederek, bizim hedeflerimizi iktidara yürüyen, amacımızı hep birlikte, vereceğimiz o mesajları, bütün Anadolu'ya yaymak ve sonuç olarak, bu partiyi iktidara taşımak için ne gerekiyorsa hep birlikte yapacağız" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Milliyetçi Hareket Partisi Antalya Silifke Güncel Haberler

Yargıtay başkanlığına 37'nci tur oylamada 193 oy alan Ömer Kerkez seçildi

Yargıtay başkanlığına 37'nci tur oylamada 193 oy alan Ömer Kerkez seçildi

Kızılcık Şerbeti'nin Nilay'ı Feyza Civelek, polisi torbacı sanıp uyuşturucu istedi

Kızılcık Şerbeti'nin Nilay'ı Feyza Civelek, polisi torbacı sanıp uyuşturucu istedi

FETÖ operasyonunda 544 gözaltı! Şüphelilerin çoğu ByLock kullanıcısı çıktı

FETÖ operasyonunda 544 gözaltı! Şüphelilerin çoğu ByLock kullanıcısı çıktı

Bahçeli'den emniyet müdürlerinin açığa alınmasına ilişkin açıklama: Bir komplo devrede, sabrımızı taşırmasınlar

Bahçeli'den emniyet müdürlerinin açığa alınmasına ilişkin açıklama: Bir komplo devrede, sabrımızı taşırmasınlar

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title