Haberler

İpsalalı Öğrencilere, Thk Üniversitesi Tanıtıldı

Türk Hava kurumu (THK) Üniversitesi, İpsala lise son sınıfı öğrencilerine tanıtıldı.

Türk Hava kurumu (THK) Üniversitesi, İpsala lise son sınıfı öğrencilerine tanıtıldı.

İpsala Anadolu Lisesi Mehmet Yavaş konferans salonundaki toplantıda, THK Üniversitesi Uluslararası İlişkiler ve Tanıtım Ofisi Sorumlusu Yusuf Temurtaş, üniversite hakkında bilgi verdi.

Temurtaş, havacılık konusuna meraklı gençlerin akademik olarak da eğitim alabilmelerini sağlayabilmek için Edirne'ye geldiklerini söyledi.

Üniversite adaylarının havacılık sektöründe eğitim almak ve kariyer yapmak THK Üniversitesini tercih edebileceğini belirten Temurtaş, "Bizleri bu güzel ilçede ağırlayan THK Şube başkanımıza, İlçe Milli Eğitim Müdürümüze, öğretmenlerimize ve tüm öğrencilerimize teşekkür ederiz" dedi.

THK Basın Yayın ve Tanıtım Müdürlüğünden İlkay Barışık ise THK'nin günümüzde ihtiyaç duyulan havacılık sektörüne katkı sağlamak ve Türk gençliğine havacılığı sevdirmek için çalıştığını söyledi.

Türkiye genelinde 515 THK şubesi olduğunu belirten Barışık, kurumun 90 yıllık bir çınar olarak nitelendirilebileceğini ifade etti.

Toplantıya İlçe Milli Eğitim Müdürü Salih Mehmet Engin, THK İpsala Şube Başkanı Niyazi Akıncı, yönetim kurulu üyeleri ve lise son sınıf öğrencileri katıldı.

Toplantı sonrasında öğrencilere THK Üniversitesini tanıtıcı broşür ve materyaller dağıtıldı.

Kaynak: AA / Yerel

İpsala Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title