Haberler

İpekyolu Belediyesinden 'Kültür Sanat' Günleri

Van’ın İpekyolu Belediyesi; ‘Kültür Sanat’ günleri adı altında fotoğrafçılık eğitimi, tiyatro ve sinema günleri ile canlı resim performans sergisi gibi birçok etkinlik düzenleyecek.

Van'ın İpekyolu Belediyesi; 'Kültür Sanat' günleri adı altında fotoğrafçılık eğitimi, tiyatro ve sinema günleri ile canlı resim performans sergisi gibi birçok etkinlik düzenleyecek.

İpekyolu Belediyesinden yapılan açıklamada, 'Kültür Sanat' günlerinin ilk ayağının fotoğrafçılık eğitimi olacağı belirtildi. Açıklamada, "Günümüzün en popüler hobilerinden biri olan fotoğrafçılıkla ilgili kişilere fotoğraf eğitimi düzenlemek, Canon gibi büyük bir firmayı Van iline getirerek halka tanıtım yapmasını sağlamak amacıyla İpekyolu Belediyesi ve Van Fotoğrafçılar Derneği işbirliği ile 26 Mart Pazar günü saat 11.00'da Şişli Öğretmenevinde 'Canon Türkiye' adına fotoğraf dergisi editörü ve imtiyaz sahibi Ömer Serkan Bakır ve uluslararası fotoğrafçı Mustafa Seven fotoğraf eğitimi vereceklerdir. Eğitim tüm halka açık ve ücretsiz olacaktır. Yerel ve ulusal basında farkındalık sağlamak ve Van ilinin kültürel etkinlikler kapsamında Vanlı vatandaşlarımıza hizmet sunmak amacıyla 24 Mart tarihinde ilimize gelecek konuklarımıza, kentin tarihi ve kültürel yerlerinde fotoğraf çektirilecek, bu fotoğraflar dergilerde kullanılacak ve bir buçuk milyon takipçiye sahip Mustafa Seven sosyal medya hesabı (instagram) üzerinden paylaşacaktır" denildi. - VAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Seven İpekyolu Canon Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu? ANOREKSİYA NEDİR? Nihal Candan'ın hastalığı anoreksiya ne, belirtileri neler? İntegral müfredattan ne zaman kaldırılacak? Yeni müfredat belli oldu mu? Yeni müfredat hangi sınıfları kapsayacak? Yurtiçi Kargo hafta sonu açık mı? Yurtiçi Kargo hafta sonu dağıtım yapıyor mu, çalışıyor mu 2024? İNTEGRAL Müfredattan kaldırılacak mı? 12. Sınıf konusu integral kaldırıldı mı? 27 Nisan Cuma 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 27 Nisan burç yorumları nedir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title