Haberler

İpek Ailesi Operasyon İçin: Rabbimiz Bizi Zalimlerin Şiddetine Bırakma

Güncelleme:

İpek Holding Yönetim Kurulu Başkanı Akın İpek'in annesi Melek İpek, yapılan operasyon için Twitter'dan, "Rabbimiz bizi zalimlerin baskı ve şiddetine maruz bırakma." yazdı.

Mali Suçları Araştırma Kurulu (MASAK) ekipleri, ellerindeki 4 sayfalık arama kararıyla İpek Medya Grubu, Koza İpek Holding, İpek Üniversitesi, Kanal Türk ve Akın İpek'in evine polis eşliğinde baskın düzenledi.

"BİZ YALNIZ ALLAH'A TEVEKKÜL EDERİZ"

Koza İpek Holding Yönetim Kurulu Başkanı Akın İpek'in annesi Melek İpek, Koza İpek Holding'e yapılan operasyon için Twitter hesabından "Biz yalnız Allah'a tevekkül ettik. Rabbimiz, bizi zalimler topluluğunun baskı ve şiddetine maruz bırakma!" Yûnus 85" mesajını paylaştı.

İşte o tweet...

Kaynak: Haberler.com / Güncel

İpek Holding Melek İpek Twitter Medya Güncel Haberler

AK Parti'nin 'Neden oy vermediniz?' anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

AK Parti'nin "Neden oy vermediniz?" anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

500

Yorumlar (63)

EYYYYY .....:

BAKIYORUM DA YORUMLARA AK TROİLLER YİNE İŞ BAŞINDA. ALEMİ NASIL BİLİRSİNİZ KENDİ GİBİ. . EEEY KENDİNİ AK SANAN ZİFTLER. MERAK ETMEYİN ÇALMA VE ÇIRPMADA ELİNİZE KİMSE SU DÖKEMEZ ÖYLE BİR DÜNYA REKORU KIRDINIZ Kİ BU REKORU ANCAK YİNE SİZİN ZİHNİYETTEKİLER KIRAR. . . BU MALİYECİLER ZARABLARA MARRABLARA NİYE DOKUNAMIYOR ACABA

47
27
yanıtYanıtla
AnkaraMobil-IOS:

Allah sizin gibileri kahır etsin en büyük zalim sizsiniz en büyük AKP

14
35
yanıtYanıtla
Es es:

Ey utanmazlar allahtan korkmazlar can dundar gibi islam duşmani bi adamla ortak hareket etceksin kalkip bide bu tweeti atcaksin,gecenler zaman yazari ali bulaç abd için anavatan diyor defolun anavataninizda yaşayin bu ulkenin sizin gibi suluklere ihtiyaci yok

30
13
yanıtYanıtla
EMEKLİ:

YAŞLI BİR İMAM IN ANLATTIKLARI TÜRKİYE DE CHP İLK İKTİDARA GELİNCE OKULA ÖĞRETMENE EĞİTİME ÖNEM VERMEYE BAŞLIYOR. O DÖNEMDE KIZLAR OKULA GÜNAH DİYE GÖNDERİLMİYOR. BU CHP HÜKÜMETİ ÖĞRETMENLERE KIZLARIN OKUMASI İÇİN TALİMAT VERİYOR. ÖĞRETMENLERE VERİLEN ÖNEM, İMAMLARI KIZDIRIYOR. BU ARADA İMAMLAR GERİ PLANA DÜŞÜYOR. BUNA İMAMLAR ÇOK KIZIYOR. CHP İKTİDARINI KÖTÜLEMEK İÇİN CAMİLERE EŞEK BAĞLAYARAK CHP CAMİLERİ AHIR YAPTI REKLAMINA BAŞLIYORLAR. . CHP OKULA VERDİĞİ ÖNEMİ YILLARÇA ÇEZASINI ÇEKİYOR.

26
17
yanıtYanıtla
ADANALI:

TEYZECİĞİM EKSİK YAZMIŞSIN RABBİM TÜM MÜSLÜMANLARI YAHUDİYE UŞAKLIK YAPAN İNSANLARDAN KORUSUN . . BİRDE BU ZENGİNLİĞİN KAYNAĞINI AÇIKLAYIVER DE HERKES BENDE DAHİL HEMEN ZENGİN OLALIM EŞİN BİR TANE ZIRTONUN GÜLÜMSEMESİNE TÜM SERVETİNİ VERİYORDA AFRİKADA AÇLIKTAN ÖLENLERE NEDEN ZIRNIK KOKLATMIYOR . . HERKESİN BİR HESABI VAR GÖRDÜĞÜM KADARIYLA AMA EN YÜCE HESAP ALLAH IN HESABIDIR. . EN İYİSİNİ EN DOĞRUSUNU YARADAN BİLİR NASİP OLURSA KİMİN HESABI DOĞRU VEYA YANLIŞ GÖRECEĞİZ

27
14
yanıtYanıtla
yavuz öztürkMobil-ANDROID:

Melek annem&akın ipek abim ALLAH A EMANET OLUN...

24
14
yanıtYanıtla
DÜRÜST VATANDAŞ:

MESELA TAYİP VE ONU GİBİLERTDEN ALLAH ÜLKEMİZİ KORUSUN

27
10
yanıtYanıtla
Misafir:

Neden akp le uğraşıyoruz neden Biliyormusunuz meyve veren ağaç tas lk ağır ondan boşuna uğraşmaya akp gelecek insallah

16
20
yanıtYanıtla
Chenk Yurdatapan:

Zalim dediği de Tayyip erdoğan ve adamları, yani akp iktidarının taaaa kendisidir. Kendi pisliklerini örtbas edebilmek için Tayyip erdoğan ve adamları sürekli hayali düşman üreterek saldırmayı sürdürüyor. Şimdi de haksız yere İpek Koza Holdingin mallarına göz dikilmiştir. Kendi halkına saldıran, kendi kurum ve kuruluşlarını yok eden bir AKP iktidarıdan ne beklersiniz?

23
9
yanıtYanıtla
MIDYATLI:

ADALET BIRGÜN HERKESE LAZIM OLACAK SADECE HDP VE KÜRTLER DEGIL TÜRKIYE DE YASAYAN KÜRT TÜRK LAZ CERKEZ YANI KISACA HERKESE CÜNKÜ ERDOGAN VE AKP HITLERDEN FARKI YOK GÜN GELECEK VE HESAP SORULACAK ALLAHIN IZIN ILE AZ KALDI

20
10
yanıtYanıtla
Tüm 63 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title