Haberler

İp Urla Aday Adayı Akay'dan Chp, MHP ve Add'ye Ziyaret

İşçi Partisi (İP)Urla Belediye Başkan Aday Adayı Hayrettin Akay, seçim çalışmaları kapsamında Belediye Meclis üyesi aday adaylarıyla birlikte CHP ve MHP İlçe başkanlıkları ile ADD Şube başkanlığını ziyaret etti.

İşçi Partisi (İP) Urla Belediye Başkan Aday Adayı Hayrettin Akay, seçim çalışmaları kapsamında Belediye Meclis üyesi aday adaylarıyla birlikte CHP ve MHP İlçe başkanlıkları ile ADD Şube başkanlığını ziyaret etti.

İlk olarak CHP'yi ziyaret eden Akay, İlçe Başkanı Yusuf Baratalı ve ilçe yönetim kurulu üyeleriyle görüştü. Yerel seçimlerin önemine değinen Akay, "Bu seçimler sadece belediye başkanının seçileceği bir seçim olmaktan ziyade ülkenin geleceğinin belirleneceği bir seçimdir. Bizim için tek çıkar yol Atatürk'te birleşmektir" dedi.

İşçi Partisi'nin ziyaretinden son derece memnun kaldıklarını belirten Baratalı, İşçi Partisi belediye başkan aday adayı Hayrettin Akay ve meclis üyesi aday adaylarına başarılar diledi.

"OLMAZSA OLMAZIMIZ ATATÜRK'TÜR"

Akay'ın CHP'den sonraki ikinci durağı MHP İlçe Başkanlığı oldu. Akay ve beraberindeki heyeti MHP ilçe yönetimi ve bir süre önce ilçe başkanlığından istifa ederek, belediye başkan aday adayı olan Hüseyin Akgül karşıladı. "Sorunlarımız ortak, bunları biliyoruz. Bizim de olmazsa olmazımız vatan, bayrak ve Atatürk ilkeleridir" diyen Akgül, İşçi Partisi'ne başarılar dileklerini iletti.

İşçi Partisi Urla Belediye Başkan aday adayı Hayrettin Akay, burada yaptığı konuşmada, "Türkiye'nin bütünlüğü ve Atatürk Cumhuriyeti'nin geleceği tehlikededir. Tek çözüm Atatürk'te birleşmektir" diye konuştu.

"30 MART GENEL SEÇİM HAVASINDA GEÇECEK"

Daha sonra ADD Urla Şubesini ziyaret eden Hayrettin Akay, yerel seçimlerin adeta bir genel seçim havasında geçtiğine dikkat çekerek, "Ya Atatürk'te birleşeceğiz ya da Türkiye'nin bölünmesi süreci hız kazanacaktır" dedi. ADD Şube Başkanı Ali Yanar da ziyaretten memnun kaldığı belirterek, "İşçi Partisi'ne ve aday adayına başarılar dileriz. Yolunuz açık olsun" dedi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cumhuriyet Halk Partisi Mustafa Kemal Atatürk İşçi Partisi Urla Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title