Haberler

    İos 8.0.2'den Memnun Musunuz?

    Apple'ın mobil cihazları için sunduğu son güncelleme, 8.0.1 ile kıyaslandığında daha çok sevilmişe benziyor.

    Mahmut Saral - -

    Apple'ın geçtiğimiz günlerde indirilmeye sunduğu, ancak ortaya çıkan birçok hatası sebebiyle hemen geri çektiği iOS 8.0.1 güncellemesi, birçok kullanıcıyı zor durumda bırakmıştı. Bu güncellemeyi indirenler, daha sonra parmak izi okuyucu ve şebekedeki problemler de dahil birçok sorunla karşı karşıya kalmıştı. Daha sonra Apple, iOS 8.0.2 güncellemesini indirilmeye sunmuş ve birçok sorunun ortadan kaldırılacağını bildirmişti.


    8.0.2 yayınlanalı 3 gün oluyor ve nasıl bir performans sunduğu da merak ediliyor. iOS 8.0.1 ile mukayese edildiğinde daha iyi bir güncelleme olduğu söylenebilir, ancak yine de batarya ömrü ve bağlantı sorunları gibi durumları dile getirenler var.


    Engadget sitesi, iOS 8.0.2 ile ilgili bir anket yaparak, bu güncellemeden memnun kalınıp kalınmadığınısormuş. Şimdiye kadar yaklaşık 7 bin kişinin katıldığı ankette, %39'luk dilim bu güncellemeyi çok beğenmiş. Öte yandan, "Daha sonra indireceğim" diyenlerin oranı da %30 gibi ciddi bir rakam.


    Peki siz yeni güncellemeyi kurdunuz mu ve memnun musunuz?




    Mahmut Saral - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
    Kaynak: Teknokulis / Teknoloji

    Mahmut Saral Apple Teknoloji Haberler

    500

    Yorumlar (2)

    Mavi:

    Wifi ve Operatör sinyali hala zayıf. . .

    1
    0
    yanıtYanıtla
    John Coltrane:

    halen pil ve bağlantı sorunları devam ediyor

    1
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title