Haberler

İntihardan Polis Kurtardı

Balıkesir'de eşi tarafından tekr edilen bir genç intihara kalkıştı.

Balıkesir'de eşi tarafından tekr edilen bir genç intihara kalkıştı. Çarşı merkezindeki bir alışveriş merkezinin 6. katındaki çatısından kendini atmak isteyen şahsı polisler son anda kurtardı.

Akşam saatlerindeki olay Balıkesir şehir merkezindeki Hasan Baba Çarşısında meydana geldi. İddiaya göre eşi tarafından tekr edildiğini söyleyen Yılmaz D. isimli şahıs, çarşının 6. katına çıkıp buradan kendini atarak intihar etmek istedi. 6. kattan bir şekilde üstteki çatı katına çıkan Yılmaz D. balkon korkuluklarına çıkıp kendini aşağı atacağını söyledi. Çarşı merkezindeki esnaf ve vatandaşların görüp ihbar etmesi sonucu olay yerine çok sayıda polis ekibi ile ambulans ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Asayiş Şube Müdürü ve yardımcısı ile diğer polis memurların uzun süre dil döküp ikna etmeye çalıştığı şahıs nihayet kendisini terk ettiğini ileri sürülen eşi ile telefonda konuşturulurken korkuluklardan atlamak üzereyken son anda Asayiş Şube Müdürü ve beraberindeki ekipler tarafından yakalanıp çekilerek kurtarıldı. Bu sırada itfaiye ekipleri 7 katlı çarşının zeminine şişme yatak açtı. Çarşı esnafı ve vatandaşlar ise intihar girişimini büyük bir endişe ile izlerken, polisin çabasını ve başarısını alkışladılar.

ÇARŞI ESNAFI: "PSİKOLOJİMİZ BOZULDU"

Doktor kontrolü için hastaneye götürülen Yılmaz D. daha sonra gözaltına alındı. Asayiş Şube Müdürlüğüne götürülen Yılmaz D.'nin sık sık eşinden ayrılmak istemediğini söylediği, girdiği bunalım sonucu intihar edip canına kıymak istediği, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi. Öte yandan, kısa bir süre önce aynı yerde yeni evli bir kadın kendini atarak intihar etmişti. İlk anda ağır yaralanan kadın hastanedeki tedavisi sırasında hayatını kaybetmişti. "İntiharlar ve intihar girişimleri yüzünden pisikolojimiz bozuldu" diye dert yanan Hasan Baba Çarşı esnafı çarşı merkezinin intiharlar ile anılmasından, bu tür olaylar için buranın seçilmesinden dolayı çok rahatsız olduklarını, psikolojilerinin olumsuz etkilendiğini belirterek ilgililerin bu hususlarla ilgili acil önlem almalarını, bunun için bir an önce harekete geçilmesini istediler. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hasan Baba Balıkesir Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı? Noterde kredi kartı geçiyor mu? Noterlerde kredi kartı ile ödeme yapılır mı, kartla ödeme geçer mi? ESRA EROL'DA çocuk gelin skandalı nedir? Esra Erol son bölümde ne oldu, olay ne? Yalı Çapkını 67. bölüm 2. fragman canlı izle! Yalı Çapkını Seyran'a ne oldu? LİLA Kağıt kurucusu kimdir? Lila Kağıt sahibi Abdullah Öğücü kimdir? Lila Kağıt halka arz oldu mu? Lila Kağıt katılım endeksine uygun mu? HALKA ARZ TAKVİMİ 26 Nisan hangi burç? 26 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 26 Nisan tarihi hangi burç olur? ÇÖL TOZU SON DAKİKA! Çöl tozu nedir? Çöl tozundan nasıl korunulur, zararları ne? Brighton - Manchester City maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Brighton- Manchester City maçı kaç kaç bitti? #9917 KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? ÇÖL TOZU hangi illerde görülecek? Çöl tozu kaç gün sürecek, ne zaman bitecek? 26 NİSAN BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? DİKKAT: Meteoroloji sarı uyarı nedir? #128993 Çöl tozunun sağlığa zararı var mı? 26 NİSAN TV YAYIN AKIŞI #128250 Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Gelinim Mutfakta CANLI İZLE #128112 26 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title