Haberler

İntihara Kalkışan Üniversiteli Kız, Hastanede Tecavüze Uğradı

Güncelleme:

Hakkari'de, dersleri kötü olduğu için intihar girişiminde bulunan üniversiteli kız, kaldırıldığı hastanede temizlik görevlisinin tecavüzüne uğradı.

Hakkari merkezde 20 yaşındaki N.K. dersleri kötü olduğu için intihar girişiminde bulundu ve kaldırıldığı hastanede aynı gece temizlik işçisi tarafından tecavüze uğradı. Genç kızın şikayeti üzerine gözaltına alınan temizlik işçisi, tutuklandı.

İLAÇ İÇEREK CANINA KIYMAK İSTEDİ

Olay önceki gece Hakkari merkezde yaşandı. Alınan bilgilere göre Açık Öğretim Fakültesi 1. Sınıf öğrencisi olan N.K. derslerinin zayıf olması nedeniyle aldığı ilaçlarla intihar girişiminde bulundu.

YOĞUN BAKIMDA TEDAVİ ALTINA ALINDI, TEMİZLİK GÖREVLİSİNİN TECAVÜZÜNE UĞRADI

Hakkari Devlet Hastanesi'ne kaldırılan N.K. yoğun bakıma alınarak gözetim altında tutuldu. Gözetim altında tutulan N.K. aynı gece saat 3 sularında temizlik işçisi V.Ö. tarafından tecavüze uğradı.

Tecavüze uğradığını anlayan N.K., durumu polislere ve yetkililere bildirerek şikayette bulundu. Gözaltına alınan temizlik görevlisi tutuklandı.

Kaynak: Haberler.com / 3. Sayfa

Hakkari 3. Sayfa Haberler

500

Yorumlar (19)

zafer:

sağlık bakanlığı ne halt ediyor. demek canımızı devlet hastanesine teslim edemeyeceğiz

38
0
yanıtYanıtla
ömer:

Nasil bir hastahane?hemsire yokmu doktor yokmu hasta yakini yokmu??zavalli kizi yalnizliga terketmisler, intihar gibi durumlarda insan yalniz birakilmaz, herkez sorumlu,

35
2
yanıtYanıtla
Doğrucu Davut:

Idam cezasi gerekli, o kızın yerinde kendi eşimiz kızımızda olabilirdi. Bende niye hep refakatçılar var diyordum. Belkide insanların gönlü rahat değil, o nedenle hastalarının başını bekliyorlar.

35
0
yanıtYanıtla
ıoı:

Hey gidi müslümanlar hey!

15
19
yanıtYanıtla
ahmet:

orda müslüman mı var la?

yanıt3
yanıt10
Al:

Allah kahretsin memleke bitmis idam gelsin avrupa birligide yerin dibine batsin

30
3
yanıtYanıtla
DAVUT:

YALAN HABER İNANMAYINNNNN

1
30
yanıtYanıtla
malatyalı:

aLLAH KAHRETSİN NEDEN BU SUÇLARIN CEZALARI AĞIR DEĞİL İNSANLAR BU KORKUYLAMI YAŞAYACAKLAR HERKES KENDİ KIZINI DÜŞÜNEREK KARAR VERSİN

24
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Yazıklar olsun bu insanlara ne hale geldi insanlar

21
1
yanıtYanıtla
cem:

hahahaha

1
20
yanıtYanıtla
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title