Haberler

İnşaatta Sıva Yaparken Düşen 16 Çocuk Öldü

Güncelleme:

Aydın'daki 5 katlı bir inşaatın en üst katında babası ve ağabeyiyle birlikte sıva yapan 16 yaşındaki çocuk, beton zemine düştü. Hastaneye kaldırılan çocuk yaşamını yitirdi.

Aydın'daki 5 katlı bir inşaatın en üst katında babası ve ağabeyiyle birlikte sıva yaparken dengesini kaybedip zemine düşen 16 yaşındaki Burhan Tutak yaşamını yitirdi.

BİR ANDA DENGESİNİ KAYBETTİ

Olay, bugün saat 10.00 sıralarında, Orta Mahalle 208 Sokak'ta meydana geldi. 5 katlı inşaatın en üst katında babası ve ağabeyiyle birlikte alçı sıva yaptığı belirtilen Burhan Tutak, bir anda dengesini kaybederek beton zemine düştü.

TEDAVİYE ALINAN ÇOCUK HAYATINI KAYBETTİ

Duydukları gürültüyle zemine koşan yakınları Tutak'ı kanlar içinde görünce, 112'yi aradı. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri ağır yaralı çocuğu ambulansla Aydın Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Tedaviye alınan Tutak yaşamını yitirdi.

Olay yerinde inceleme yapan polis soruşturma başlattı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Tutak Yaşam Güncel Haberler

500

Yorumlar (4)

KAHROLSUNPKK:

ALLAH RAHMET EYLESIN . AMA AILESINE DE OMUR BOYU AZAP EYLESIN 16 YASINDA COCUGUN O DENLI YUKSEK BIR YERDE SIVA YAPMASI NE DEMEK YA LA BUNLAR COCUKLARINI YOLDA MI BULUYORLAR DA BUKADAR YUKSEK BI YERDE IS YAPTIRMAYA CALISIYORLAR YAZIK YAZIKKK

0
3
yanıtYanıtla
JıtemMobil-IOS:

Fakirlik

0
2
yanıtYanıtla
komandanteMobil-ANDROID:

haber başlığına bak nasıl bir site bura

1
0
yanıtYanıtla
Tc:

Turkiyede is guvenligi sifir dis ulkede boyle seyler duyamayiz Allah rahmet eylesin

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title