Haberler

İnönü Üniversitesi İç Transferde 7 Futbolcuyla Anlaştı

1. Amatör Küme Büyükler Futbol Ligi’nde şampiyon olarak Bölgesel Amatör Lig’e (BAL) yükselen İnönü Üniversitesi futbol takımında iç transferde 7 futbolcuyla anlaşma imzalandı.

1. Amatör Küme Büyükler Futbol Ligi'nde şampiyon olarak Bölgesel Amatör Lig'e (BAL) yükselen İnönü Üniversitesi futbol takımında iç transferde 7 futbolcuyla anlaşma imzalandı.

Yeni sezon öncesinde güçlü bir kadro kurmak için çalışmalarını hızlandıran İnönü Üniversitesi, iç transferde Garip Erayabakan, Fatih sakin, Meriç Akpınar, Rıdvan Kar, Abdulsamed Çelik, Enes Pehlivan ve Serhat Abay ile sözleşme yeniledi.

"BİZİM TAKIM OLARAK MİSYONUMUZ ORTADA"

İHA muhabirine yaptığı açıklamada önceliklerinin üniversitenin öz kaynaklarını kullanmak olduğunu kaydeden Zafer Kılınçer, "Transfer çalışmalarında geçen sezonki kadroda yer alan 7 futbolcuyla yeniden anlaştık. Bu futbolcuların Bölgesel Lig'de de bize fayda sağlayacaklarından şüphemiz yok. İlk kez mücadele edeceğimiz Bölgesel Amatör Lig'de Malatya'nın adını en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz. Sezonun başlamasına uzunca bir süre bulunmasına rağmen çalışmalara erken başladık. Bölgesel amatör Lig'de son yıllarda büyük bütçeler dönüyor. Tabi bizim takım olarak misyonumuz ortada. Bu durumu göz önüne alıp, kadromuzu buna göre şekillendirmek istiyoruz. İyi bir kadro oluşturmak için elimizden geleni yapacağız. En başta önceliğimiz üniversitemizin öz kaynaklarını kullanmak. Bu konuda da yönetimimizin yoğun gayretleri var. En kısa sürede yeni sezon kadromuzla ilgili isimleri netleştirme düşüncesindeyiz. Bu sezon çıkacağımız bu zorlu serüvende herkesin desteğini bekliyoruz" dedi. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Akpınar Meriç Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title