Haberler

Bursa'da Diyarbakır Plakalı Otomobilde Bomba Şüphesi

Güncelleme:

Bursa'nın İnegöl ilçesinde Diyarbakır plakalı araç, içinde bomba olduğu şüphesiyle takibe alındı. Durdurulan aracın sürücüsü araçtan inmeyince polis havaya uyarı ateşi açtı.

Bursa'nın İnegöl ilçesinde, içinde bomba olduğu iddia edilen Diyarbakır plakalı otomobilin sürücüsü araçtan inmeyince polis havaya uyarı ateşi açtı. Sürücü gözaltına alındı.

POLİS, DİYARBAKIR PLAKALI ARACI TAKİBE ALDI

Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde canlı bomba patlaması ve PKK saldırıları sonrasında Türkiye genelinde alarma geçen polis ekipleri, dün gece Bursa'nın İnegöl ilçesinde, 21 plakalı bir otomobili takibe aldı.

SÜRÜCÜ İNMEDİ, POLİS HAVAYA ATEŞ AÇTI

Emniyet ekipleri otomobili Avarlar Kavşağı'nda durdurdu, ancak sürücü otomobilden inmedi. Bunun üzerine havaya uyarı ateşi açan polis etkisiz hale getirdiği adı açıklanmayan sürücüyü yere yatırıp, ellerini arkadan kelepçeleyerek gözaltına aldı.

BOMBA İMHA EKİPLERİ İNCELEME YAPACAK

Yapılan aramada araçta herhangi bir suç unsuruna ve patlayıcıya rastlanmadı. Otoparka çekilen otomobilde Bursa'dan gelecek bomba imha ekiplerinin de araştırma yapacağı bildirildi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Şanlıurfa Türkiye İnegöl Yaşam Güncel Haberler

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Miçotakis, Hamas için 'Terör örgütü' deyince Erdoğan devreye girdi

Miçotakis, Hamas için "Terör örgütü" deyince Erdoğan devreye girdi

Bakmadan Geçme

Survivor kim kazandı? 13 Mayıs Pazartesi Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Siyah cenaze aracı nedir? TikTok'ta gündem olan siyah cenaze arabası olayı anlamı ne? Kızıl Goncalar 19. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 13 Mayıs Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Çitos Efe'nin son hali! "Çocuktan Al Haberi" Efe Koçyiğit son hali nasıl? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 25. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 13 Mayıs Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Hayatı sorgulatacak Sigmund Freud sözleri Survivor CANLI izle! 13 Mayıs Pazartesi TV8 Survivor HD izleme linki var mı? Hükümet Kadın nerede çekildi? Hükümet Kadın filmi ne zaman yayınlandı? Hükümet Kadın konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? 13-14 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Maymunlar Cehennemi: Başlangıç konusu nedir, oyuncuları kimler,ne zaman, nerede çekildi? Carl Jung'dan Hayatı Değiştirecek 10 Alıntı Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Miçotakis ne görüştü, konu ne? 13-14 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 13 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 13 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler?
Rekabet Kurulu, Frito Lay Gıda Sanayi ve Ticaret AŞ hakkında soruşturma açılmasını kararlaştırdı

Rekabet Kurulu, Frito Lay Gıda Sanayi ve Ticaret AŞ hakkında soruşturma açılmasını kararlaştırdı

500

Yorumlar (14)

Kıpçak:

Uyarıya uymayanı kurşunlamalı onların anladığı dil bu

19
7
yanıtYanıtla
turgut yurtlukMobil-ANDROID:

haberi dogru okuyun.adam arabadan inmeyince.o sekilde mudahale ediliyor.inseydi oyle olmazdı.polis gerekeni yapmıs.lafı carpıtmayın

15
5
yanıtYanıtla
ferhat gencoMobil-ANDROID:

polis dur dedimi duracan yat dedimi yatacan.abd de olsa arabadan inmeyen adamı vururlar.kanunlar neyse odur..ama bazı kesim kanuna uymak yerine kendi kanunlarını uyguluyor

13
7
yanıtYanıtla
dara:

Panik. . Panik . . Panik . . ! Kürt ve Kürtlerle İlgili Her Şey Potansiyel Suçlu Görülmeye Başladı . . Etkileri Beklenenden Aşırı Olabilir

14
4
yanıtYanıtla
mehmetMobil-IOS:

ulan sırf diyar akır plakalı diye bu yapılır mı? işte o bölge insanı bu tür muameleleri yıllarca gördüğü için bu halde

6
10
yanıtYanıtla
KARDEŞLİK HAYALİ KURAN ADAM:

NE O YAA DOĞU VE GÜNEYDOĞU PLAKALI ARAÇLARI BATIDA GÖRÜNCE DURDURUP ŞÖFÖRLERİNİ YEREMİ YATIRACAĞIZ BU MUDUR YANİ İSTİHBARAT ŞEKLİ ÜLKE TAM KOMEDİYE DÖNEN KORKULU KAOSLU FİLMLERE DÖNDÜK DESENİZE AAA DURUN AZ ÖNCEDE BURDAN BİRTANE 65 PLAKALI GEÇTİ ACABA ONDA BİŞEY VARMI ?:)))) YAZIK YAZIK

11
1
yanıtYanıtla
CAN DERSİMLİ:

DEVLET ZİHNİYETİ İŞTE HER GÖRDÜĞÜ DOĞU PLAKALI ARAÇTAN ŞÜPHELENİYORSA NE DİYE HALA O BÖLGEDE BAYRAĞI DALGALANDIRIYOR. 30 YIL BOYUNCA DOĞULUYSA KESİN TERÖRİSTTİR DEYİP BİR MİLLETİ ZORAKİ DAĞA ÇIKARAN DEVLET ŞİMDİ YİNE ESKİ GÜNLERE DÖNDÜ.

3
9
yanıtYanıtla
gakgoşMobil-ANDROID:

kurunun yanında yaşta yanar.

7
3
yanıtYanıtla
sesiz yilanMobil-ANDROID:

hadi lan cakalaar ne olsa doguda cikiyo yalanmi

4
5
yanıtYanıtla
ümit öztürk Mobil-ANDROID:

Örgüt durmalı,bu ülkede Kürt sorunu kalmadı. Ret, inkar,asimilasyon bitti. Durun artık iç barışı sağlamalıyız...

4
3
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title