Haberler

İncesu'da Arazi Yolu Islah Çalışmaları Sürüyor

İncesu Belediyesi Kızılören'e bağlı Santır, Kocaoğlanın Çardak ve Ötebatan'da tarımla uğraşan halkın işlerini kolaylaştırmak için arazi yolu ıslahı çalışmalarına devam ediyor.

İncesu Belediyesi Kızılören'e bağlı Santır, Kocaoğlanın Çardak ve Ötebatan'da tarımla uğraşan halkın işlerini kolaylaştırmak için arazi yolu ıslahı çalışmalarına devam ediyor.

İncesu Belediye Başkanı Zekeriya Karayol, çalışmaların olduğu bölgelerde incelemelerde bulunarak, bölge halkının sıkıntılarını, istek ve arzularını dinledi. İncesu Belediye Başkanı Zekeriya Karayol yaptığı açıklamada, "2009 yılı içerisinde çıkan yasa ile belediyemize bağlanan Kızılören ve Süksün mahallelerinde geçen 5 yıl içerisinde vatandaşlarımızın bütün ihtiyaçlarını karşılayacak alt yapı, üst yapı oyun alanları, çevre düzenlemeleri, okullara yeni derslik alanlar, basketbol sahaları, aile sağlığı merkezleri gibi birçok alanda hizmet ettik. Buradaki vatandaşlarımızın geçim kaynağının tarım ve hayvancılık olması münasebeti ile şu anki yerleşim merkezi dışındaki tarım arazilerinin ıslahı yönünde belediyemizce gerekli çalışmalar yapılmaktadır. Şu anda havaların da iyi gitmesini fırsat bilerek birçok alanda vatandaşlarımızın tarım alanlarına kolaylıkla ulaşabilmesini sağlama adına gerekli çalışmaları yapıyoruz. Amacımız vatandaşlarımıza hizmet etmek ve onların hayır dualarını almaktır" dedi.

Beş yıl içerisinde Kızılören ve Süksün'de yaptıkları çalışmaların vatandaşlar tarafından takdir edildiğini belirten Karayol, "Vatandaşlarımız tarafından, hayır dua edilmekte, bu da bize güç katmaktadır. Her zaman vatandaşlarımız için hizmeti düşündük, 'Durmak Yok Hizmete Devam' dedik. Yılın 365 gününde 24 saat esasına dayalı olarak hizmetlerimiz devam etmektedir. Şu anda da tarım alanlarının ıslahı yönünde Kızılören Mahallemize bağlı obalarda gerekli çalışmalar yapılmaktadır. Vatandaşlarımıza hayırlı ve uğurlu olmasını dileyerek, güle güle kullanmalarını temenni ediyorum" dedi. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Zekeriya Karayol Kızılören Süksün İncesu Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title