Haberler

İller Bankası'ndan Başkan Ergün'e 'Hayırlı Olsun' Ziyareti

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, İller Bankası İzmir Bölge Müdürü Selahattin Özsoy’u makamında konuk etti.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, İller Bankası İzmir Bölge Müdürü Selahattin Özsoy'u makamında konuk etti. Selahattin Özsoy, gerçekleştirdiği ziyarette yeni hizmet binasının hayırlı olması temennisinde bulundu.

İller Bankası İzmir Bölge Müdürü Selahattin Özsoy, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e ziyarette bulundu. Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin yeni hizmet binasının hayırlara vesile olmasını temenni eden İller Bankası İzmir Bölge Müdürü Selahattin Özsoy, yeni hizmet binasında ilk kez ziyarette bulunduğunu belirterek, "MASKİ Genel Müdürlüğümüz de yeni binasına taşınmış. Hem size hem de MASKİ Genel Müdürlüğümüze yeni binalarınızda hayırlı hizmetler üretmenizi temenni ediyorum" dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün de yaklaşık 2 ay önce yeni hizmet binasına taşındıklarını belirtti. Yaklaşık 5 Daire Başkanlığı'nın halen eski belediye binasında hizmet vermeye devam ettiğini ifade eden Başkan Ergün, "Eski binamızda sıkışık bir şekilde hizmet üretmeye çalışıyorduk. Yeni taşındığımız binamız 11 bin metrekare. Taşındığımız zamandan bu yanı o sıkışıklık ortadan kalktı ve bir düzen geldi" diye konuştu.

Katı Atık Bertaraf Tesisi'nde çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini belirten Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, "26 Şubat'ta tesisimizin temel atma törenini yapma düşüncesindeyiz. Şu anda belirlenen sürenin önünde gidiliyor. İller Bankası Genel Müdürümüzü de temel atma törenine davet edeceğiz. Sizleri de yanımızda görmekten mutluluk duyarız" ifadelerini kullandı. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İller Bankası Cengiz Ergün İzmir Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Zaniola Galatasaray'a dönecek mi? Aston Villa Zaniola'nın bonservisini aldı mı, alacak mı? Samsunspor Trabzonspor maçı CANLI izle! 4 Mayıs Samsunspor TS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kayserispor Fatih Karagümrük maçı CANLI izle! 4 Mayıs Kayserispor F.Karagümrük maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! 5 Mayıs Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 5 Mayıs burç yorumları nedir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title