Haberler

İlköğretim Haftası Kutlandı

Güncelleme:

2010-2011 Eğitim Öğretim Öğretim Yılı, İlköğretim Haftası Gölbaşı Sevgi Çiçeği İlköğretim Okulun' Da Düzenlenen Programla Kutlandı.

İlköğretim Haftası Gölbaşı Sevgi Çiçeği İlköğretim Okulunda düzenlene programla kutlandı. Düzenlenen Programa Gölbaşı Kaymakamı Raşit Zengin, Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, Gölbaşı Emniyet Müdürü Cihangir Kaya İlçe Milli Eğitim Müdürü Ümit Karabulut, Siyasi İlçe Başkanları, Belediye Meclis Üyeleri, İl genel Meclis Üyeleri, Okul Müdürleri, Öğretmenler, Vatandaşlar ve Öğrenciler Katıldı. Törende Okulun öğrencileri yeni eğitime başlayacak olan minik öğrencilere ,eğitime yeni başlayan öğrencilerde Gölbaşı protokolüne çiçek hediye ettiler.

Günün anlam ve önemini belirten konuşma yapan Başkan Odabaşı; 2010-2011 Eğitim Öğretim yılının başlangıcı olan bu haftada öğrencilerimizin sevincine ve heyecanına yürekten katılıyorum. Herkesin bildiği üzere Ülkelerin en önemli sermayesi iyi yetişmiş bir nesildir. Güçlü ve Kalkınmış bir Türkiye'nin yolu eğitimden geçmektedir.

Çoçuklarımızı çağın geleceğine göre yetiştirilmesi toplum olarak en fazla önem vermemiz gereken konuların başında gelmektedir. Bizde gerek veli olarak gerek de Gölbaşı Belediyesi Olarak Öğrencilerimize ve okullarımıza ne tür bir katkıda bulunuruz düşüncesiyle hareket ederek imkânlarımız ölçüsünde gerek okullarımızda gerekse öğrencilerimize katkımız olması için projeler geliştirdik.

Öncelikle okullarımız açılmadan önce öğrencilerimiz daha temiz daha hijyenik bir ortamda eğitim öğretim görmeleri için Okullarımızda temizlik kampanyası başlattık. Yaz tatili boyunca da merkezde olan okullarımıza ihtiyaçları doğrultusunda gerekli yardımları yaptık. Yaz tatillerinde ve Eğitim Öğretim sezonunda Kültür evlerimizde çeşitli etütleri öğrencilerimize ücretsiz olarak sunduk.

Öğrencilerimize yeni Projelerimiz var

Başkan Odabaşı öğrenciler için yeni projelerini anlattı; İlk defa Gölbaşımızda hayata geçecek olan bu projemiz Doğa ile iç içe bir eğitim modeli. Belediyemizin hazırladığı hobi bahçelerinde öğrencilerimize sebze ve meyve yetiştirme imkanını sağlayacağız. Tüm zeka alanlarında eş zamanlı çoklu zeka teknikleri,dersleri eğlenerek öğrenme imkanı sağlayan doğa şenlikleri.

Tek tuşta dünyanın bilgisine ulaşma imkanı sağlayan akıllı tahtalar, doğayı inceleme imkanı sağlayan Ekoloji sınıfı, fiziksel korninasyonu geliştiren binicilik dersleri vereceğiz. Biz bu projeleri geniş bir doğa alanında öğrencilerimize sunacağız ve çok yakın sürede faaliyete geçireceğiz diyerek tüm öğrencilerin yeni eğitim öğretim yılını kutladı.

Kaynak: Bültenler / Eğitim

Haberler

İspanya, başkenti Doğu Kudüs olan Filistin devletini resmen tanıdı

İspanya, başkenti Doğu Kudüs olan Filistin devletini resmen tanıdı

Gümrük ekiplerinden Mersin'de tarihi yakalama! 1 milyar TL'lik kaçakçılık önlendi

Gümrük ekiplerinden Mersin'de tarihi yakalama! 1 milyar TL'lik kaçakçılık önlendi

Başımıza taş yağacak! Tavuğa tecavüz etti, o anları başka bir vatandaş kayda aldı

Başımıza taş yağacak! Tavuğa tecavüz etti, o anları başka bir vatandaş kayda aldı

Çinli bilim insanları sahte Ebola virüsü geliştirdi! Bulaştığı kişileri 3 günde öldürüyor

Çinli bilim insanları sahte Ebola virüsü geliştirdi! Bulaştığı kişileri 3 günde öldürüyor

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title