Haberler

Aydoğan'dan İlköğretim Haftası Mesajı

Güncelleme:

Büyük Birlik Partisi Sivas Merkez İlçe Başkanı Ömer Ağdoğan, İlköğretim Haftası dolayısıyla mesaj yayımladı.

Ağdoğan, mesajında, yeni eğitim öğretim yılında huzur ve güven içerisinde girmenin sevinç ve mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

Bir milletin okuryazar oranı ne kadar yüksek olursa o millet o kadar kalkınacağını vurgulayan Ağdoğan, "Okumuş ve aydın kişileri fazla olan bir millet her alanda ilerler. Hayatımızın önemli aşamalarından biri olan eğitim-öğretim hayatında göstereceğimiz başarı ve her öğretim döneminin, bir önceki yıldan daha verimli geçmesi, birer yetişkin olarak, yaşayacağımız hayatın temeli ve teminatı olacaktır. Ülkemizin, cumhuriyetimizin geleceğini emanet edeceğimiz çocuklarımızın ve gençlerimizin eğitimi bizim için hayati önem taşımaktadır" ifadesini kullandı.

Ağdoğan, eğitimde çağın teknolojik gelişmelerinden mutlaka yararlanması gerektiğini belirterek şunları kaydetti:

"Gelişmiş ülkeler arasında yerimizi alabilmemiz için, araştırma, sorgulama yeteneğine sahip, bilgi üretebilen ve değerlendirebilen, bilimsel gelişmeleri takip eden fikri hür, irfanı hür, vicdanı hür, ülkesini, bayrağını, tarihini seven nesiller yetiştirmek ve verdiğimiz eğitim-öğretimin kalitesini artırmak zorundayız. Bizler de bunun için elimizden gelen her şeyi yapmalıyız. Bu duygu ve düşüncelerle; 2014-2015 eğitim öğretim yılının başta sevgili öğrencilere ve ailelerine, fedakar ve onurlu mesleği temsil eden öğretmenlerimize ve tüm ilimize hayırlı olmasını diliyorum."

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title