Haberler

İlknur Denizli'nin Seçim Aracına Çirkin Saldırı

AK Parti Konak Belediye Başkan Adayı İlknur Denizli’nin seçim arabası Kimliği belirsiz kişilerin saldırısına uğradı.

AK Parti Konak Belediye Başkan Adayı İlknur Denizli'nin seçim arabası Kimliği belirsiz kişilerin saldırısına uğradı.

Olay Hatay Pazaryeri ile Askeri Hastane bölgesinde gerçekleşti. Maddi hasarla sonuçlanan çirkin olayın failleri aracın çeşitli yerlerine İzmir Forumfest broşürü yapıştırdılar. Demokrasiye tahammülü olmayan saldırganlar aracın dikiz aynaları parçalayarak, ön camını çatlattılar ve AK Parti ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan aleyhine de yazılar yazdılar. Polis yetkilileri Askeri Hastane ve civarında bulunan güvenlik kameralarını inceleyerek saldırganların kimliğini tespit etmeye çalışıyor.

HALİLRIFAT SON DURAK'TA SEÇİM BÜROSUNA DA SALDIRI

İki gün önce de Halilrıfat son durakta bulunan AK Parti seçim bürosuna saldırı düzenlendi. Kimliği belirsiz kişilerce yapılan saldırı da AK Parti tabelası yerinden çıkartılırken, camlardaki İlknur Denizli afişleri, posterleri ve bina giydirmeleri de söküldü. Polis saldırganların kimlik tespit çalışmalarına başladı.

AK Parti Konak Belediye Başkan Adayı İlknur Denizli yapılan çirkin saldırıyı şiddetle kınadığını açıkladı. Bu tür saldırıların demokrasiyi sekteye uğratmayı amaçladığının altını çizen Denizli, "İzmir'de yerel seçim çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Konak'ta girdiğimiz her sokakta sorunlardan bunalan çaresiz kalmış insanlarla karşılaşıyoruz. Gittiğimiz her yerde soruna batmış mahalleler görüyoruz. Yerinde sayan bir İzmir manzarası görüyoruz. Bu görüntüler karşısında kahrolmamak mümkün değil. İzmirliler "Bizi kurtarın" diye feryat ediyorlar. Biz İzmirlilerle diyalogumuz bu kadar başarıyken, aracımıza yapılan bu çirkin saldırıyı kınıyorum. Demokrasinin bayramı olan seçime giderken bu saldırganların biran önce yakalanacağından eminim. Halkı bilgilendirme ve ifade özgürlüğüne karşı yapılan bu saldırı İzmir'e İzmirlilere yakışmamıştır" diye konuştu.

İzmir'de daha önce de DSP Konak Adayı Hakan Tartan'ın seçim afişleri kesilmiş ve kurşunlanmıştı. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Denizli Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title