Haberler

İlkadım Belediye Başkanı Tok Açıklaması

"İlçede ulaşım sıkıntısını en aza indirebilmek için çalışmalarımız aralıksız devam ediyor"

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, "İlçede ulaşım sıkıntısını en aza indirebilmek için çalışmalarımız aralıksız devam ediyor" dedi.

Tok, belediyenin yol çalışmasını yerinde denetledi.

Burada konuşan Tok, İlkadım'da yerleşim alanlarının büyüdüğünü ve yeni yollara ihtiyaç duyulduğunu söyledi.

Yol açma çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerini belirten Tok, "İlçede ulaşım sıkıntısını en aza indirebilmek için çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. İlkadım Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğümüz tarafından ilçemizin çeşitli noktalarında başlatılan yol açma, yol yapım, sathi kaplama ve kaldırım çalışmalarını yerinde inceledik. Çalışmalar hakkında detaylı bilgi topladık. Mahalle sakinlerimizin istek ve önerileri doğrultusunda çalışmaları şekillendirdik. Halkımızın isteklerini baz alarak yol açma çalışmalarına hız kesmeden devam ediyoruz. İlçemizde oluşan yeni yerleşim yerlerinde ulaşım sıkıntısının oluşmaması için gece gündüz çalışıyoruz. İlçemiz Samsun'un en büyük ilçelerinden birisi olmasının yanı sıra en hızlı büyüyen ilçeler arasında adını ilk sıralara yazdırıyor. Vatandaşlarımızın hiçbir şekilde sıkıntı çekmemesi için Fen İşleri Müdürlüğümüze bağlı tüm ekiplerimiz hummalı şekilde görev yapmaktadır" diye konuştu. - Samsun

Kaynak: AA / Yerel

Erdoğan Tok Samsun Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title