Haberler

İlk Mektepleri Aileleri

Manisa’daki Ana Çocuk Yardımlaşma Derneği’nin, İçişleri Bakanlığı Dernekler Dairesi Başkanlığı tarafından finanse edilen ‘Ailem İlk Mektebim’ projesi kapsamında açılan yaz dönemi kurslarına katılan öğrenciler Tarihi Rum Mehmet Paşa Bedesteninde düzenlenen bir törenle sertifikalarını aldılar.

Manisa'daki Ana Çocuk Yardımlaşma Derneği'nin, İçişleri Bakanlığı Dernekler Dairesi Başkanlığı tarafından finanse edilen 'Ailem İlk Mektebim' projesi kapsamında açılan yaz dönemi kurslarına katılan öğrenciler Tarihi Rum Mehmet Paşa Bedesteninde düzenlenen bir törenle sertifikalarını aldılar.

'Ailem İlk Mektebim' projesi kapsamında açılan yaz dönemi kurslarının veda programı düzenlendi. Tarihi Rum Mehmet Paşa Bedesteninde düzenlenen bir törenle sertifikalarını alan çocuklar daha sonra aileleri ile birlikte Tevfik Lav Tesisleri'nde verilen veda yemeğine katıldılar.

Yaklaşık 200 öğrenci ve velinin katıldığı yemekte konuşan Ana Çocuk Yardımlaşma Derneği Koordinatörü Ramiz Çoban, "Bu yıl ilkini düzenlediğimiz yaz kurslarımıza, tahminimizin üzerinde bir taleple karşılaştık. Öğreticilerimizin fedakarlıkları neticesinde oldukça verimli bir süreç yaşadık. Bu fedakarlıklarından dolayı öğreticilerimiz Mahmut Aydın'a, Şerif Ali Gökkaya'ya, Muhceaydın'a, Ganime Bildik'e, Şükriye Elif Erge'ye, Bahar Batu'ya, Ömer Koçak'a, Melike Yıldırım'a ve Mehmet Kusursuz'a çok teşekkür ediyorum. İnşallah gelecek sene daha da tecrübe kazanmış olarak bu kursları gerçekleştirmeye gayret edeceğiz. Bu projede amacımız; öğrenci- veli iletişimini en yüksek seviyeye çıkarılmasına katkı sunmak, sorunlu aile çocukları ile aileler arasında iletişim kurmada yardımcı olmak ve öğrencilerimizin milli ve manevi değerlere saygılı bireyler haline gelmesini sağlamaktır." dedi.

Projede belirledikleri faaliyetlerin hemen hemen tamamını gerçekleştirmiş olmaktan büyük memnuniyet duyduklarını kaydeden Çoban, "Bu etkinlik aynı zamanda projenin başarı ile tamamlandığını ifade eden bir veda anlamı da taşımaktadır. İsteğimiz odur ki, gelecek yıllarda yapacağımız yeni projelerle insanımıza faydalı olmaya devam edelim. Burada özellikle projenin bütün aşamalarında her türlü maddi ve manevi desteğini esirgemeyen Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi'ye, Yunusemre İlçe Milli Eğitim Müdürü Recep Şengül'e, 8 Eylül İlkokulu Müdürü Dilek Çalık'a ve Saruhanbey İlkokulu müdürü Ahmet Ali Görgülü'ye şükranlarımı arz ediyorum" diye konuştu. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İçişleri Bakanlığı Tevfik Lav Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title