Haberler

İlim Yayma Cemiyeti Yönetim Kurulu Toplantısı Yapıldı

Malatya’nın Doğanşehir İlçesinde kurulan İlim Yayma Cemiyeti Doğanşehir Şubesi, ilk Yönetim Kurulu Toplantısında "Elimden Tutan Yok mu" projesi hakkında kararlar aldı.

Malatya'nın Doğanşehir İlçesinde kurulan İlim Yayma Cemiyeti Doğanşehir Şubesi, ilk Yönetim Kurulu Toplantısında "Elimden Tutan Yok mu" projesi hakkında kararlar aldı.

Doğanşehir'de kurulan İlim Yayma Cemiyeti Şubesi tarafından hazırlanan "Elimden Tutan Yok mu" projesi kapsamında uyuşturucu batağına saplanan gençlerin eğitilmesi ve bu eğitime katılan gençlerin çeşitli etkinliklerde rol almalarını sağlanacak. Projede ayrıca gençlerin topluma katılımlarını sağlamak amacıyla Çanakkale gezisi ve ayrıca yurt dışı gezileri düzenlenecek. Kurulacak olan gençlik merkezi ile ilgili de çalışmaları hızlandıran Cemiyet, Yönetim Kurulu toplantısında ayrıca ilk gezinin 8 balkan ülkesine yapılması kararlaştırdı. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Doğanşehir Malatya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title