Haberler

İlçe Milli Eğitim Müdürü ve Öğretmenler Öğrencilerini Altı ile Ödüllendirdiler

Milli Eğitim Bakanlığı Din öğretimi Genel Müdürlüğünce her yıl düzenlenen Anadolu İmam-Hatip Liseleri arasında yapılan “Hafızlık, Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma ve Ezan Okuma Yarışmaları”nda dereceye giren Devrekli öğrenciler altın ile ödüllendirildiler.

Milli Eğitim Bakanlığı Din öğretimi Genel Müdürlüğünce her yıl düzenlenen Anadolu İmam-Hatip Liseleri arasında yapılan "Hafızlık, Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma ve Ezan Okuma Yarışmaları"nda dereceye giren Devrekli öğrenciler altın ile ödüllendirildiler.

Zonguldak'ta Pazar günü gerçekleştiren "Hafızlık, Kura'n-ı Kerim'i Güzel Okuma ve Ezan Okuma Yarışmaları"nda Devrek'ten çok iyi dereceler elde eden iki öğrenci İlçe Milli Eğitim Müdürü ve öğretmenler tarafından altın ile ödüllendirildiler. Organize edilen yarışmada Devrek Anadolu İmam-Hatip Lisesi öğrencileri birincilik ve bir üçüncülük derecesi elde ederlerken, hafızlık dalında yapılan yarışmada yine Devrek Anadolu İmam-Hatip Lisesi Öğrencisi Yunus Yasin Ören, Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma dalında da yine Devrek Anadolu İmam-Hatip Lisesi öğrencilerinden Enes Ören il birincisi oldular.

Ezan Okuma dalında ise Devrek Anadolu İmam-Hatip Lisesi Öğrencisi Furkan Tor da il üçüncülüğü elde etti. Dereceye giren öğrencileri İlçe Milli Eğitim Müdürü Satılmış Tunçkaya ve Şube Müdürleri Cihan Turhan ile Cihan Durdubaş Devrek Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde öğrencileri ziyaret ederek birer adet altınla ödüllendirilirken, Devrek Anadolu İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği (DEİMDER) adına da Dernek Başkanı Erdoğan Ören de bir adet altın takarak öğrencilerin gönüllerini aldı. Devrek Anadolu İmam-Hatip Lisesi Okul Müdürü İsmail Öztürk dereceye giren öğrencilerini tebrik ederek, bölge yarışmasına katılacak öğrencilerinin bölgedeki yarışmalarda da derece elde edeceğini ve iddialı olduğunu söyledi ve bölgede yapılacak olan yarışmalara Devrek halkını davet etti. - ZONGULDAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Zonguldak Devrek Ören Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Manuel Lanzini Eyüpspor'a mı geliyor? Manuel Lanzini Eyüpspor'a gelecek? İNTEGRAL DERSİ KALKTI MI? MEB yeni müfredat 2024 hangi sınıfları kapsıyor? CAN DALTON KİMDİR? Can Dalton hangi çete? Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128657 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title