Haberler

İlçe Esnafına 'Yalnız Değilsiniz' Ziyareti

AĞRI (İHA) – Ağrı’nın Eleşkirt Kaymakamı Tuncay Topsakaloğlu, ilçe esnafı ziyaret etti.

AĞRI (İHA) – Ağrı'nın Eleşkirt Kaymakamı Tuncay Topsakaloğlu, ilçe esnafı ziyaret etti.

Kaymakam Topsakaloğlu, beraberindeki İlçe Garnizon Komutanı ve İlçe Emniyet Amiri ile 'yalnız değilsiniz' ziyaretlerine devam ediyor. Kaymakam Topsakaloğlu, göreve başladığı günden beri bölgede artan şiddetten dolayı işleri azalan esnafa moral desteği vermek üzere başlattığı gezilerine devam ediyor. Mobilyacılık yapan Hüseyin Polat ziyaret eden Kaymakam Topsakaloğlu, "Bölgenin yükselen yıldızı olan Türkiye'nin istikrar adası olmasını istemeyenlerin başlattığı çatışma ortamından etkilenen ilçe esnafına moral vermek ve varsa sıkıntıları, korkularını dinlemek, onların sürekli yanlarında olacağımız hissiyatı vermek istedik. Bugünler geçicidir. Türkiye Cumhuriyeti bölgesinde istikrar adası olmaya devam edecek. Türkiye üzerinde farklı emelleri olanlar bu defa da hedeflerine ulaşamayacaklar. Vatandaşlardan bu konularda her zamankinden daha dikkatli ve sabırlı olmalarını istiyorum" dedi.

Hüseyin Polat isimli esnaf ise, ziyaretin kendisini ziyadesiyle onure ettiğini belirterek, hepsine ayrı ayrı teşekkür etti. - AĞRI

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Tuncay TOPSAKALOĞLU Hüseyin Polat Eleşkirt Ağrı Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title