Haberler

İlanen Tebliğ Listeleri, Büyükşehir Web Sitesinde

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Gelirler Müdürlüğü'nce başlatılan yeni uygulamayla, 2013 ve sonraki her yıl için gazete ilanıyla tebliğ yapılan mükelleflerin listeleri, İBB'nin internet sitesinde yer alacak.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Gelirler Müdürlüğü'nce başlatılan yeni uygulamayla, 2013 ve sonraki her yıl için gazete ilanıyla tebliğ yapılan mükelleflerin listeleri, İBB'nin internet sitesinde yer alacak.

İBB'den yapılan açıklamaya göre, Vergi Usul Kanunu gereği Büyükşehir Belediyesi'ne borcu olan mükelleflere, PTT aracılığıyla yapılamayan tebligatlar, gazete ilanı yoluyla yapılıyor.

Bu yöntemle bildirim yapılan mükelleflerin herhangi bir mağduriyete uğramaması için İstanbul Büyükşehir Belediyesi Gelirler Müdürlüğü, yeni bir uygulama başlattı. Yeni uygulamayla 2013 ve sonraki her yıl için gazete ilanıyla tebliğ yapılan mükelleflerin listeleri, aynı zamanda "www.ibb.gov.tr/gelirler" adresinde "ilanen tebliğ listeleri" linkinde de görülebilecek.

Listeleri kontrol ederek, varsa, gazete ilanıyla tebliğ edilen borçlarını öğrenebilecek olan mükellefler, borçların ayrıntılarını, TC kimlik veya vergi kimlik numaraları ile "www.ibb.gov.tr"de yer alan "e-sorgulama" linkinden de sorgulayarak ödemelerini yapabilecek.

Kaynak: AA / Güncel

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title