Haberler

İl Özel İdare Genel Sekreteri Ayhan, Gürün'de İncelemelerde Bulundu

Sivas İl Özel İdare Genel Sekreteri Salih Ayhan Gürün ilçesinde incelemelerde bulundu.

Sivas İl Özel İdare Genel Sekreteri Salih Ayhan Gürün ilçesinde incelemelerde bulundu.

İlk olarak Kaymakamlığı ziyaret eden Genel Sekreter Salih Ayhan, Kaymakam Ömer Kalaylı ile birlikte özel idarenin görev alanına giren konular hakkında görüş alışverişinde bulundu. Kaymakamlık ziyaretinin ardından Gürün İlçe Özel İdare Müdürlüğüne geçen Genel Sekreter Ayhan, İlçe Özel İdare Müdürü İsmail Taştan'dan yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Genel Sekreter Ayhan, merkez ve taşra arasında birlik ve bütünlüğün sağlanması noktasında her türlü gayreti göstereceklerini ifade ederek," 2012 yılında olduğu gibi bu yılda ilçelerimiz arasında koordinasyonu sağlayarak güzel çalışmalar gerçekleştireceğiz. İl Özel İdaresi olarak Gürün ilçemizin sorunlarının çözümü noktasında her türlü fedakarlığı ortaya koyacağız" dedi.

Gürün Kaymakamlığının başarılı çalışmalar yürüttüğünü, İl Özel İdaresi'nin de ilçe kaymakamlığı ile sürekli diyalog halinde olduğunun altını çizen Ayhan, "İl Özel İdaremiz ve Kaymakamlığımız kurumlar arası işbirliği ile birçok projenin hayata geçirilmesinde önemli sonuçlar elde etmiştir. Mesafeler ne kadar uzak olursa olsun, idaremiz ilçe kaymakamlığımız ile bağlarını daha kuvvetli tutarak ilçemizin gelişmesine ve kalkınmasına katkı sunmaya devam edecektir" diye konuştu.

Yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Kaymakam Ömer Kalaylı, ilçe yatırım ve projelerine desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen Genel Sekreter Salih Ayhan'a teşekkür etti. - SİVAS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ömer Kalaylı Salih Ayhan Sivas Gürün Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title