Haberler

İl Milli Eğitim Müdürü Aydın'dan Burhaniye Ziyareti

Balıkesir'in Burhaniye ilçesi, İl Milli Eğitim Müdürü İbrahim Aydın'ı ağırladı.

Balıkesir'in Burhaniye ilçesi, İl Milli Eğitim Müdürü İbrahim Aydın'ı ağırladı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Bünyamin Uruç tarafından karşılanan Aydın, ilçe ziyaretlerini sürdüreceğini söyledi.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne gelen müdür İbrahim Aydın, müdürlük bünyesinde bulunan Arge bölümünde incelemelerde bulundu. Burhaniye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün Hükümet Konağı'ndaki yeni yerine taşındığını bildiren Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürü İbrahim Aydın, "İlçe ziyaretleri çerçevesinde buraya geldim. Gezilerimizde ihtiyaçları belirlerken eğitimi geliştirme yollarını konuşuyoruz. 3-5 yıllık stratejileri belirliyoruz" dedi. Arge bölümünde format ör öğretmen Haksal Hakeri den bilgi alan Aydın daha sonra İlçe Milli Eğitim Müdürü Bünyamin Uruç ve şube müdürleri Zekeriya Eşkikara ve Mehmet Karabıyık ile bir değerlendirme toplantısı yaptı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Bünyamin Uruç da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milli Eğitim Müdürlüğü İbrahim Aydın Balıkesir Burhaniye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title