Haberler

İl Emniyet Müdürlüğü'nden Şoför Esnafı ile Değerlendirme Toplantısı

İl Emniyet Müdürlüğü brifing salonunda şoför esnafının katılımı ile Kilis genel değerlendirmesinin yapıldığı toplantı gerçekleştirildi.

İl Emniyet Müdürlüğü brifing salonunda şoför esnafının katılımı ile Kilis genel değerlendirmesinin yapıldığı toplantı gerçekleştirildi.

Toplantıda İl Emniyet Müdürü Candemir Özdemir tarafından Kilis ile ilgili istatistiki bilgilerin bulunduğu görsel sunum yapıldı.

İl Emniyet Müdürü Candemir Özdemir, 2014 yılı Haziran ayı verilerine göre Malatya'da tescilli araç sayısının 38 bin 199 olduğu, bunların 19 bin 200'ünü motosikletlerin oluşturduğu, dolayısı ile Kilis'te trafiğinde bulunan araçların yüzde 51'inin motosikletler olduğu belirterek, "Ayrıca yapılan araştırmalar neticesinde ilimizde 2 bin civarında Suriye plakalı aracın bulunduğunun tahmin ediliyor. İlimiz nüfusunun Suriye'den gelen misafirlerle artmasına bağlı olarak 2013 yılında 93 olan ticari taksi sayısının yüzde 63'lük artışla 2014 yılında 125'e yükseldi" dedi.

Özdemir, toplantı sonunda katılım sağlayan esnafa teşekkür ederek, kapılarının her zaman açık olduğunu, Kilis'in yaşanabilirlik seviyesinin artması için karşılaşılan sorunların iletilmesi durumunda gerekli hassasiyetin gösterilerek elbirliği ile üstesinden gelinebileceğini belirtti.

Sunum sonrası şoför esnafın karşılaştığı sorunlar dile getirildi ve çözüm önerilerinin neler olabileceği karşılıklı sohbet havasında değerlendirildi. - KİLİS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Malatya Suriye Kilis Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title