Haberler

İki Motosiklet İki Çarpıcı Manzara

Güncelleme:

Şanlıurfa'da 2 Genç, Zincirini Tuttukları Bir Köpeği Motosikletle Sürat Yaparak Peşlerinden Koşturdu.

Şanlıurfa'da 2 genç, zincirini tuttukları bir köpeği motosikletle sürat yaparak peşlerinden koşturdular. Gençlerin ne kadar süre köpeği peşlerinden koşturduğu bilinmezken, köpeğin ayaklarının kanlar içinde kalmış olması görenleri çileden çıkardı. Kent merkezinde bir motosiklet üzerinde 3'ü çocuk 5 kişinin tehlikeli yolculuğu ise görenlerin yüreğini ağızlara getirdi.

Şanlıurfa-Akçakale karayolunda, plakasız bir motosikletle yolculuk yapan iki gencin, yolculuğu görenleri hem şaşırttı, hem de isyan ettirdi. Sürücüsünün hız yaptığı motosikletin arkasında oturan bir gencin ise zincirini tuttuğu bir köpeği peşinden koşturması ve hayvanın ayaklarının kanlar içerisinde oluşu aynı güzergahta yolculuk yapan sürücülerin tepkisine yol açtı. Köpeğin haline üzülen duyarlı sürücüler, olaya tepki göstererek gençleri durmaları için ikaz etti. 2 kafadar gösterilen tepki üzerine motosikletlerini durdururken, daha sonra köpeğe ne yaptıkları ise bilinmiyor. Yaşananlara şahit olan ve 2 gencin 'vahşi' olarak yorumladıkları yolculuklarını görüntüleyen vatandaşlar ise, "Yolda arabalar ile yarışıp, köpeği de peşlerinden koşturuyorlardı. Köpeği o kadar çok koşturmuşlardı ki, hayvanın ayakları kanlar içerisinde kalmıştı. Biz duruma tepki gösterirken, gençler ise işkenceden zevk aldıklarını söyler gibi gülüyorlardı. Tepkiler üzerine motosikletlerini yol kenarına çektiler, sonra ne yaptılar bilmiyoruz. Ama karşılaştığımız manzara vicdanı olan herkesi isyan ettirirdi" yorumunu yaptı.

TEHLİKELİ YOLCULUK

Şanlıurfa kent merkezinde ise, beş kişilik bir ailenin motosikletle yaptığı tehlikeli yolculuk görenlerin yüreklerini ağzına getirdi.

Şanlıurfa'da-Diyarbakır Karayolu üzerinde seyir halindeki 63 YH 955 plakalı motosiklette bulunan 5 kişilik aileyi görenler gözlerine inanamadı. İki kişilik motosiklete 3 çocuğu ve eşini de bindiren sürücü, yoğun trafik akışının içerisinde kimseye aldırmadan yolculuğunu sürdürdü.

İki çocuğunu motosikletin ön tarafına, eşi ve bir yaşındaki ağzında emziği bulunan çocuğunu ise arka koltuğa oturtarak ilerleyen sürücü, şaşkın bakışlara aldırış etmeden yoluna devam etti. Otobüs ve otomobillerin arasında hızla ilerleyen tehlikeli yolculuk, ailenin Refahiye Mahallesi'nde evlerine ulaşması ile sona erdi. Görenleri şaşkına çeviren aile boyu tehlikeli yolculuk sırasında motosiklette kimsenin başında koruycu kask bulunmaması da dikkat çekti.

Hasan KIRMIZITAŞ - ŞANLIURFA - DHA

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Firari iş insanı Sezgin Baran Korkmaz: 2 ay sonra Türkiye'ye döneceğim

Firari iş insanı Sezgin Baran Korkmaz: 2 ay sonra Türkiye'ye döneceğim

Et entegre tesisinde büyükbaş hayvana eziyet! Baltayla vura vura öldürdüler

Et entegre tesisinde büyükbaş hayvana eziyet! Baltayla vura vura öldürdüler

Tokat'ta ihbar üzerine gidilen evde patlama: 5'i jandarma personeli 7 yaralı

Tokat'ta ihbar üzerine gidilen evde patlama: 5'i jandarma personeli 7 yaralı

Suudi Arabistan'da kurallar yıkılıyor! Ülke tarihinde ilk kez mayolu defile düzenlendi

Suudi Arabistan'da kurallar yıkılıyor! Ülke tarihinde ilk kez mayolu defile düzenlendi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title