Haberler

İka Standı Itb Berlin Turizm Fuarı'nda İlgi Odağı Oldu

İpekyolu Kalkınma Ajansı (İKA) Almanya’nın Berlin kentinde düzenlenen ve Dünyanın en büyük Turizm Fuarı olan ITB Berlin Turizm Fuarı’na açtığı stantla ilgi odağı oldu.

İpekyolu Kalkınma Ajansı (İKA) Almanya'nın Berlin kentinde düzenlenen ve Dünyanın en büyük Turizm Fuarı olan ITB Berlin Turizm Fuarı'na açtığı stantla ilgi odağı oldu.

Dünyanın en büyük turizm fuarı olan ve bu yıl yaklaşık 190 ülkeden binlerce turizmcinin katıldığı 49'uncu Berlin Uluslararası Turizm Fuarı'na İpekyolu Kalkınma Ajansı'nın açtığı stant, damga vurdu. İpekyolu Kalkınma Ajansı'nın standında dünyanın dört bir yanından gelen turizm profesyonellerine Gaziantep, Adıyaman ve Kilis illerinin tanıtımı yapıldı. Hazırlanan stantta, bölgenin tarihi, kültürel ve turistik zenginlikleri ön plana çıkartıldı. Bölgenin tarihi ve kültürel dokusunun yansıtıldığı İKA standı ziyaretçilerin büyük ilgisini çekti.

Fuarla ilgili değerlendirmelerde bulunan İpekyolu Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Dr. Bülent Özkan, bölgenin turizm zenginliğini dünyanın dört bir yanından gelen turizm profesyonellerine tanıtmak amacıyla turizm fuarlarına katılımı önemsediklerini söyledi. Özkan, "Bu ve benzer fuarlarla illerimizin turizm alanındaki öncelikli alanları ve temsilcileri ulusal ve uluslararası ölçekte tanıtım ve işbirliği olanakları buluyorlar. İpekyolu Kalkınma Ajansı olarak açtığımız stantla bir yandan bölgemizi tanıtırken diğer yandan da ikili görüşme yaparak bölgemizin kültürel motiflerini turizm profesyonellere anlattık. Katıldığımız fuarların bölgemize ilerleyen zamanda ekonomik açıdan fayda sağlayacak sonuçlar yaratmasını bekliyoruz" dedi. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Gaziantep İpekyolu Almanya Berlin Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title