Haberler

İhsanoğlu: Coca Cola'dan Pepsi Cola'dan Teklif Gelmedi

Güncelleme:

Cumhurbaşkanı adayı İhsanoğlu, CNNTürk'te canlı yayında, almış olduğu Cumhurbaşkanlığı adaylığı teklifiyle ilgili "Coca Cola'dan, Pepsi Cola'dan teklif gelmedi." dedi.

Cumhurbaşkanı adayı İhsanoğlu, CNNTürk'te katıldığı programda, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'den almış olduğu Cumhurbaşkanlığı adaylığı teklifiyle ilgili yaptığı açıklamasında, Takvim gazetesi genel yayın yönetmeninin kaleme aldığı yazıyla gündeme gelen "Coca Cola adayı" konusuyla ilgili "Coca Cola’dan Pepsi Cola’dan teklif gelmedi." dedi.

Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu, CNNTürk'te yayınlanan Eğrisi Doğrusu programına katıldı. İhsanoğlu, Taha Akyol'un sunduğu programda, adaylık sürecine dair sorulara yanıt veriyor.

Programdan satırbaşları:

“30 Mart seçimlerinden sonra Cumhurbaşkanlığı seçimleriyle ilgili tartışmalar başlayınca sayın Kılıçdaroğlu ve sayın Bahçeli’nin tespitleri basında yer aldı. Benzer şeyler söylediler. Tabii ben kendime alınmadım. Çok şerefli bir görevi 9 sene yaptıktan sonra ülkeme döndüm. Ailemle ilgili planlar yaptım."

"BENİ MAZUR GÖRÜN DERİM"

"İki taraftan da temaslar gelmeye başladı ama ben teşekkür ettim. Bu şerefli görevi yapacak çok değerli insanlar oludğunu belirterek beni mazur görün dedim. Ak Parti’de aktif olarak görev yapan bazı dostlarım da "Türkiye size görev veriyor" dediler."

"HAKK'TAN SİZE BİR GÖREV GELİRSE BUNU EHLİ EDEP OLARAK KABUL ETMEK GEREKİR"

"Şairin dediği gibi siz talep etmeden Hakk’tan size bir görev gelirse bunu ehli edep olarak kabul etmek gerekir. Sayın başkanlar İstanbul’a geldiler ve görüştük. Yani ileri sürüldüğü gibi Coca Cola’dan Pepsi Cola’dan teklif gelmedi. Düşünebiliyor musunuz bir insan dünyadaki bütün tezatları, emperyal kuvvetleri bir arada toplayacak. Bir de bunun üzerine Coca Cola eklendi. Kırılmasınlar diye de ben Pepsi Cola’yı ekledim.”

Kaynak: Haberler.Com / Medya

Ekmeleddin İhsanoğlu Kemal Kılıçdaroğlu Coca Cola Pepsi Medya Haberler

500

Yorumlar (71)

lider ülke:

allahımızsın erdoğan, tap de sana tapalım.

5
101
yanıtYanıtla
deriniskorpitex@hotmail.com:

sen toplumda yer edinemeyen ve herzaman kaybedecek olan kesimden bir şahıssın. dimi öylesin bunu kabul et.

yanıt0
yanıt0
cevatcetx1@hotmail.com:

sen makanayi kasiklamaya devam et

yanıt0
yanıt0
vatandassin_360@hotmail.com:

boyle bir yorum yapan erdoganin dusmanidir. provakator

yanıt0
yanıt0
hıyarciamcahiyarciamca@hotmail.com:

ver dese nolcek

yanıt0
yanıt0
baki:

paralelin cumhur adayı daha nedenir

44
51
yanıtYanıtla
dsfsdfdfss@hotmail.com:

yetti bitti paralel 10 yıldır işbirliği yapıyordunuz daha yeni mi aklınıza geldi

yanıt0
yanıt0
saadet:

benim gözümde sıfır sıfır sıfır

39
56
yanıtYanıtla
THE MAL HAZRETLERIasdfgh@hotmail.com:

BENCE DE ..MANTI MAKARNA VEMREYEN,KÖMÜR DAGITMAYAN..DINI SÖMÜRMEYEN SİYASILER ARTIK GİTMELI...

yanıt0
yanıt0
zeki çilenk:

Proğramı izledim.Zarafeti.nezaketi,konuya hakimiyeti,ülkemizin ve bölgenin sorunlarına vakıf oluşu,gerilimden uzak gerçek bir çelebi.Bu makama çok yakışır.Devletimize milletimize hayırlı olsun.

54
40
yanıtYanıtla
Tüm 71 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title