Haberler

İHD, Derik'te İnsan Hakları Evrensel Bildirgesi Broşürü Dağıttı

Güncelleme:

İnsan Hakları Derneği (İHD) Mardin Şubesi üyeleri, İnsan Hakları Haftası dolayısıyla Derik ilçe merkezinde İnsan Hakları Evrensel Bildirgesi ile ilgili broşür dağıttı.

İnsan Hakları Derneği (İHD) Mardin Şubesi üyeleri, İnsan Hakları Haftası dolayısıyla Derik ilçe merkezinde İnsan Hakları Evrensel Bildirgesi ile ilgili broşür dağıttı.

İHD üyleri, vatandaşı İnsan Hakları Evrensel Bildirgesi hakkında bilgilendirme amacıyla Derik'in Merkez Kale ve Cevizpınar mahaleleri ile Cumhuriyet Meydanı'nda broşür dağıttı.

İHD Mardin Şube Sekreteri Abdurahman Kızılay, İnsan Hakları Haftası nedeni ile bütün insanların İnsan Hakları Evrensel Bildirgesi'nde yer alan haklar konusunda bilgi sahibi olabilmeleri için broşür dağıttıklarını söyledi.

Kızılay, "Tabi bu hakların ne olduğunu iyi kötü hepimiz biliyoruz. Ne yazık ki bu bildirgede yer alan hakların birçoğu dünyanın her yerinde ihlal ediliyor. Biz, bu ihlallere karşı insanların sahip olduğu hakları hem bilmelerini hem de bu haklarının ihlali halinde bu hakların güvence altına alınması için ilgili bütün mercilere başvurabileme yetkisine sahip olduklarını bilmeleri adına bu bildirgeyi dağıtıyoruz" dedi. - Diyarbakır

Kaynak: AA / Yerel

Kızılay Mardin Derik Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Muslera sakatlandı mı? Muslera Adana Demirspor maçında sakatlandı mı? Ben Bu Cihana Sığmazam final mi yaptı? Ben Bu Cihana Sığmazam neden bitiyor, 2. sezon devam edecek mi? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Yeni müfredatta neler var, hangi konular müfredattan çıkarıldı?? İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title