Haberler

İhaleye Fesat Karıştıran Müdüreye Tutuklama

Tarsus Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Serap Kurtçu, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanıp cezaevine gönderildi.

Mersin'in Tarsus İlçesinde ilaçlama ihalesinde usulsüzlük yapıldığı gerekçesi ile gerçekleştirilen operasyon sırasında gözaltına alınarak serbest bırakılan Tarsus Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Serap Kurtçu, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanıp cezaevine gönderildi.

Geçtiğimiz günlerde, Mersin Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Müdürlüğü tarafından 'İlaçlama ihalesinde usulsüzlük yapıldığı' gerekçesiyle Tarsus Belediyesi'ne baskın düzenlenmişti. İlaçlama ihalesinde usulsüzlük yapıldığı iddiasıyla gerçekleştirilen operasyon kapsamında Muhasebe ve Temizlik İşleri Müdürlüğünde bulunan 3 bilgisayara el konulmuştu. İhaleye fesat karıştırdığı ileri sürülen 7 kişi daha önce tutuklanmıştı. Son olarak daha önce bilgisine başvurulup serbest bırakılan Tarsus Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Serap Kurtçu, yeniden çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine konuldu. Operasyonla ilgili soruşturma sürdürülüyor. - Mersin / Tarsus

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title