Haberler

İha, "Çiçeğin Başkenti" Bayındır'da

İzmir'in çiçekçiliği ile ünlü ilçesi Bayındır, bugünlerde yerel seçimler için hayli hareketli.

İzmir'in çiçekçiliği ile ünlü ilçesi Bayındır, bugünlerde yerel seçimler için hayli hareketli. AK Partili Başkan Mehmet Kertiş'in yönettiği belediyenin ise ziyaretçisi kapısından eksik olmuyor.

Bu kez İhlas Haber Ajansı, Başkan Kertiş'e misafir oldu. İHA İzmir Bölge Müdürü Yusuf Kahraman ve Bölge Haber Redaktörü Kazim Erkmen, sevilen başkanı makamında ziyaret etti. Ziyarette AK Parti Bayındır İlçe Başkanı Uğur Demirezen de hazır bulundu.

KAHRAMAN, KERTİŞ'E İHA'YI ANLATTI

Bölge Müdürü Kahraman, Başkan Kertiş'e İHA'nin yerel seçimler çerçevesinde adaylar ve aday adayları için yoğun haber çalışması içinde olduğunu ifade ederken, başta belediyeler olmak üzere, kurumlar nezdinde, haber, tanıtım hizmetleri verdiğini kaydetti. Kahraman, "Türkiye'nin en güçlü haber ajanslarından biriyiz. Yazılı, görüntülü ve fotoğraflı haberlerimiz ve canlı yayın hizmetlerimizle, aralarında 600'e yakın ulusal ve yerel televizyon, 900'e yakın yerel gezete ve internet portalı ve kurumlarlarla birlikte 1500 aboneye, 7x24 yayın hizmeti veriyoruz. Profesyonel ekiplerimiz ve habercilerimizle Türkiye'nin ve dünyanın nabzını tutarken, kentlerimizi tanıtıyoruz. Şu anda seçim sathı mahallinde bulunmamız hasebiyle, belediyelerimiz ve belediye başkan adayları ile aday adaylarımıza da haber ve tanıtım hizmeti veriyoruz. Kısacası yoğun ve yorucu bir tempo içersindeyiz" dedi.

KERTİŞ: İHA GÖNLÜMÜZÜN AJANSI

Bayındır'ın AK Partili Belediye Başkanı Mehmet Kertiş ise, İHA'yı, aynı zamanda Bayındırlı olan Bölge Haber Redaktörü Kazım Erkmen sayesinde çok yakından tanıdığını ve gücünü takdir ettiğini ifade ederek, "Sizler her zaman bizim yanımızda oldunuz. Haberlerinizle bizlerin hizmetlerini desteklediniz, duyurdunuz, kamuoyunun aydınlanmasına yardımcı oldunuz. Bizler de halkımıza hizmet yolunda gece gündüz demeden çalışıyoruz. Halkımızın bizi takdir ettiğini görüyor ve şevkle hizmete devam ediyoruz. Bu yolda, bize verdiğiniz destekten dolayı Bayındırlılar adına sizlere teşekkür ediyorum. Çalışmalarınızda başarı dilerken, her zaman yanınızda olduğumu bilmenizi istiyorum" şeklinde konuştu. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Kertiş Ak Parti Erkmen İzmir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title