Haberler

İftar Yemeğiyle Veda Edildi

Çanakkale'nin Lapseki ilçe Emniyet Müdürü Murat Sarı, Öğretmenevinde düzenlenen iftar yemeği ile ilçeye veda etti.

Çanakkale'nin Lapseki ilçe Emniyet Müdürü Murat Sarı, Öğretmenevinde düzenlenen iftar yemeği ile ilçeye veda etti.

İlçe Emniyet Müdürü Murat Sarı'nın Çanakkale İl Emniyet Şube Müdürlüğüne atanmasıyla farklı bir anlam taşıyan iftar programı aynı zamanda veda yemeğine dönüştü. Lapseki Kaymakamı İsmail Ayhan Tavlı, İlçe Emniyet Müdürü Murat Sarı, Jandarma ve Garnizon Komutanları, İdari Amirler, Hakim ve Savcılar, Emniyet Müdürlüğü Personeli ve iş adamlarının katıldığı iftar yemeği sonrası Lapseki Kaymakamı İsmail Ayhan Tavlı kısa açıklamalarda bulundu. İlçe Emniyet Müdürü Murat Sarı'nın görev yaptığı 4 yılın 2 yılında birlikte çalıştıklarını ifade eden Tavlı, "İlçe Emniyet Müdürümüz Murat Sarı'nın dört yıl boyunca kendisine verilmiş kolluk görevini hem idari hem de adli yönden layıkıyla yerine getirdiği için teşekkür ediyorum. Özverili faaliyetler içerisinde olan Emniyet Müdürümüz kamu kurum ve kuruluşlarıyla işbirliği içerisinde Lapseki halkının hizmetinde oldu. Bu bir veda yemeği değil. Müdürümüz terfian Çanakkale Şube Müdürlüğüne atandı ve ilçemizde kapısını çalacağımız bir yer daha oluştu. Müdürümüzü sık sık ziyaret edeceğiz. Dört yıl boyunca en çok emek verdiği işler arasında mobese yapılması vardı. Lapseki ilçesi mobese kamerasına kovuşamadı ama Emniyet Müdürümüzü mobese kameralarının başına gönderdik. Çanakkale'de görev yaptığı süre içerisinde Lapseki ilçesine de mobese kamerası kazandırırsa unutulmaz hizmetlerinin arasına bir yenisini de ekleyecektir" dedi.

İlçe Emniyet Müdürü Murat Sarı kendisi hakkında olumlu düşüncelerini ifade eden Kaymakam İsmail Ayhan Tavlı'ya şükranlarını ileterek yemeğin organize edilmesinde emeği geçenlere teşekkür etti. Murat Sarı, "Bayramdan sonra Çanakkale İl Emniyet Müdürlüğünde çalışmaya başlayacağım. Artık Kaymakamımızın da buyurduğu üzere bir kapınız daha oldu. İstenilen saatte bana ulaşabilir ve ziyaret edebilirsiniz. Sizleri ağırlamaktan şeref duyarım. Mobese kamerasının da ilçeye kazandırılması noktasında elimden ne geliyorsa son aşamasına kadar yardım etmeye hazırım. Herkese teşekkür ederek sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir yaşam geçirmenizi diliyorum" şeklinde konuştu. Kaymakam Tavlı konuşma sonrasında İlçe Emniyet Müdürü Murat Sarı'ya hediye takdim ederek başarılar diledi. - ÇANAKKALE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Çanakkale Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

CAN DALTON KİMDİR? Can Dalton hangi çete? Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128657 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title