Haberler

İftar Açan Tatvanlılar, Van Gölü Sahiline Akın Ediyor

Bitlis ve ilçelerindeki vatandaşlar iftardan sonra Van Gölü sahiline akın ederek, sahura kadar keyifli zaman geçiriyor.

Bitlis ve ilçelerindeki vatandaşlar iftardan sonra Van Gölü sahiline akın ederek, sahura kadar keyifli zaman geçiriyor.

İftardan sahura kadar yürüyüş yapmak ve serin havada çayını yudumlamak isteyen vatandaşlarda, Tatvan sahiline adeta akın ediyor.

Sahilde gecelerini en güzel şekilde değerlendiren vatandaşlar, açık havada canlı müzik dinlemeyi de ihmal etmiyor. Aileler, sahilde gezip canlı müzik eşliğinde çaylarını içerken çocuklar da oyun alanlarında keyifli vakit geçiriyor.

Gecenin ilerleyen saatlerinde vatandaşların bir kısmı sahurunu da sahilde yaparken bazıları da sahura yakın saatlerde evin yolunu tutuyor.

Sahilin bu yıl oldukça hareketli olduğunu belirten sahildeki esnaflardan Nedim İçen, ramazan ayı boyunca organize edecekleri canlı müzik hizmeti ile vatandaşların iyi vakit geçirmesini sağladıklarını belirti.

Bitlis merkezden Tatvan sahiline geldiğini belirten Caner Günday ise Tatvan sahiline yoğun ilgi olduğunu belirterek "Sahilde çok güzel etkinlikler yapılıyor ve güzel bir ortam oluşmuş. Biz de gezmeye ve gecemizi en iyi şekilde geçirmeye geldik" dedi.

Kaynak: AA / Yerel

Van Gölü Tatvan Bitlis Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title