Haberler

    Idomeneo

    Kuzey Amerika'nın en büyük klasik müzik organizasyonu olan The Metropolitan Opera, açıldığı günden bu yana dünyanın dört bir yanından gelen çok yaratıcı ve yetenekli sanatçılara, dansçılara, orkestralara ev sahipliği yapıyor.

    Kuzey Amerika'nın en büyük klasik müzik organizasyonu olan The Metropolitan Opera, açıldığı günden bu yana dünyanın dört bir yanından gelen çok yaratıcı ve yetenekli sanatçılara, dansçılara, orkestralara ev sahipliği yapıyor. Mozart, Bizet, Verdi gibi dünyaca ünlü sanatçıların ölümsüz besteleriyle en seçkin gösteriler, Akmerkez CinemaPink'te New York'tan canlı yayınla opera severlerle buluşuyor.

    Türkiye'de ilk olarak Akmerkez CinemaPink'te kullanılan Sony Digital Cinema 4K görüntü sistemi ve 36 surround speaker + 2 surround subwoofer ile 3 boyutlu ses deneyimi yaşatan Dolby Atmos ses sistemi eşliğinde, yenilenen sinema koltuklarının konforlu ortamı opera zevkinizi taçlandırıyor.

    Detaylar :

    İl : İstanbul

    İlce : Maltepe

    Mekan : Etiler Akmerkez Cinemapink

    Mekan Adresi : Nispetiye Cad. Akmerkez Ticaret Merkezi E3 Blok Kat 1 Etiler

    Başlangıç Saati : 25.03.2017 21: 00: 00

    Bitiş Saati : 25.03.2017 22: 30: 00

    Kategori : Idomeneo

    Tür : Sahne Sanatları

    Ücretlimi? : Hayır

    Kaynak: Etkinlik.io / Kültür Sanat

    Kuzey Amerika Akmerkez New York Mozart Kültür Sanat Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title