Haberler

İbrahim Ergüven: Fiyatları Yükselttiğimiz Yönündeki İddialar Gerçek Dışı

Kütahya Orman Bölge Müdürü İbrahim Ergüven, orman teşkilatının ’piyasaya az mal sürerek fiyatları yükselttiği’ yönündeki iddiaların gerçeği yansıtmadığını dile getirdi.

Kütahya Orman Bölge Müdürü İbrahim Ergüven, orman teşkilatının 'piyasaya az mal sürerek fiyatları yükselttiği' yönündeki iddiaların gerçeği yansıtmadığını dile getirdi.

Kütahya Vali Şerif Yılmaz'ın, Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü'nü ziyaretin konuşan Ergüven, oluşan talebi karşılamak için piyasaya geçen yıla oranla daha fazla ürün sunulduğunu bildirdi.

Bölge Müdürü İbrahim Ergüven, Bölge Müdür Yardımcıları ve Şube Müdürleri tarafından karşılanan Vali Şerif Yılmaz'a Orman Bölge Müdürlüğünün çalışmaları hakkında bilgiler verildi.

Bölge Müdürü İbrahim Ergüven'i makamında ziyaret eden Vali Şerif Yılmaz, 'hayırlı olsun' dileklerini ileterek, Erzurum'dan Kütahya'ya gelen Ergüven'e yeni görevinde başarılar diledi.

yılmaz, kamu hizmetlerinin etkin bir şekilde yürütülmesini sağlayan personele de Bölge Müdürü İbrahim Ergüven'in gıyabında teşekkür ederek görevlerinde başarılar diledi.

İbrahim Ergüven, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Vali Yılmaz'a teşekkür etti.

Kütahya'da var olan ormanları korumak ve yeni orman alanları oluşturmak için çalışmalarını yürüteceklerini kaydeden Bölge Müdürü İbrahim Ergüven, "Tüm çalışanlarımız işini en iyi şekilde yapma gayreti içerisinde çalışmalarını yürütmektedir. Bu yıl orman emvali satışlarımız çok iyi durumda. Oluşan talebi karşılamak için çalışmalar son hızla devam ediyor. Her yıl bir önceki yıldan daha fazla miktarda tomruk piyasaya sunulmuş durumda. Orman teşkilatı 'piyasaya az mal vererek fiyatları bilerek yükseltiyorlar' türü söylemleri bu rakamlar yalanlamaktadır. Ağaçlandırma yaparak orman alanlarını genişletmek hedefimiz her daim var ve bu bizim için hem mutluluk hem de heyecan kaynağı. Orman Teşkilatı olarak kırsal kalkınmada çok önemli adımlar atıyoruz. Orman köylülerine kredi desteği de veriyoruz, orman yangınları ile en iyi teknolojiyle mücadele ediyoruz" dedi.(EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Şerif Yılmaz Kütahya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title