Haberler

İbrahim Bilgin AK Parti'den Aday Adayı Oldu

AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, 1 Kasım 2015 Genel Seçimlerinde Düzce’den milletvekili aday adaylarının başvurularını parti il binasında düzenlenen törenle aldı.

AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, 1 Kasım 2015 Genel Seçimlerinde Düzce'den milletvekili aday adaylarının başvurularını parti il binasında düzenlenen törenle aldı.

1 Kasım 2015 Genel Seçimleri aday adaylık başvuru süresinin son gününde AK Partiden aday adayı olmak için başvurulara gelmeye başladı. AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, parti il binasında ada adayı olan İbrahim Bilgin'in başvurusunu aldı.

Aday adayı başvuru töreninde konuşan AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, 7 Haziran seçimlerinin ardından Türkiye'yi hükümetsiz bırakmamak adına ciddi bir koalisyon çalışması içinde girdiklerini ancak koalisyon hükümetinin kurulamadığını kaydederek, "Dava arkadaşlarımız, partimizin gönüldaşları, 1 Kasım 2015 seçimlerine giderken Düzce'mize ve ülkemize hizmet etmek adına aday adaylık başvurularını yapmaya geldiler. Yıllardır partimize ve Düzce'mize hizmet eden arkadaşlarımıza çıktıkları bu yolda başarılar diliyorum" ifadelerinde bulundu.

AK Partiden aday adayı olan İbrahim Bilgin, "Bu gün Adalet ve Kalkınma Partisi Düzce İl Başkanlığına 1 Kasım 2015 tarihinde yapılacak olan 26. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimi için aday adaylık başvurusunda bulundum. Bu başvurumun amacı; kuruluşundan bu yana, 10 yılı Düzce İl Genel Meclisi Üyesi, 1,5 yılı da Akçakoca İlçe Başkanı olmak üzere, milletime hizmet etme fırsatını bulduğum partim için yine hazır olduğumu ifade etmektir. Yaşamım boyunca elde ettiğim bilgi ve birikimlerimi millete hizmet yolunda kullanmaya hazır olduğumu ortaya koymaktır. Terör belası, mülteci sorunu ile boğuştuğumuz bu günlerde, insanlar değil, insanlık ölmektedir. Bir taraftan vatanımızın birlik ve bütünlüğünü, vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini sağlamak için can siperane çalışan güvenlik güçlerimizin, haince hazırlanmış pusulara düşürülerek şehit edilen, asker, polis ve vatandaşlarımızın acısı yüreklerimizi sızlatırken, diğer taraftan vatanlarından, topraklarından, hayallerinden, umutlarından yoksun bırakılan masum ve mazlum insanların dramı vicdanlarımızı yaralamaktadır.

Başta Diyarbakır'da şehit edilen Yunus Koca kardeşimiz olmak üzere, tüm şehitlerimiz nur içinde yatsın. Hepsine Allah'tan rahmet, ailelerine, yakınlarına ve milletimize sabırlar diliyorum. Yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Her türlü terörü lanetliyorum. İşte bu nedenlerledir ki, müracaatımızın amacı, her zamankinden daha fazla birlik beraberliğe ihtiyacımız olduğu bu dönemde; tarafımızın haktan yana, milletten yana, demokrasiden yana, mazlumdan yana, masumdan yana, doğrudan yana olduğunu göstermektir. Bu aday adaylığı başvurum, ne diğer aday adayı arkadaşlarımla rekabet etmek, ne de milletvekili arkadaşlarımla yarış etmektir. Bu benim tarafımı ortaya koymak, millet ile aynı safı tutmak demektir. Hakkımızdaki takdiri Genel Başkanımız ve teşkilatlarımız verecektir. Onların değerlendirme kriterleri, tercih ölçüleri içerisinde belirlenecek olan aday arkadaşlarıma şimdiden hayırlı olmasını, yapılacak seçimin ülkemiz Düzce'miz ve tüm insanlık için hayırlara vesile olmasını diliyorum" dedi. - DÜZCE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ak Parti Türkiye Yerel Haberler

title