Haberler

İbb Şehir Tiyatroları'nda Yeni Görevlendirme

Güncelleme:

Erhan Yazıcıoğlu, İBB Şehir Tiyatroları Genel Sanat Yönetmenliği görevine getirildi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı Şehir Tiyatroları Genel Sanat Yönetmenliği görevine Tiyatro Sanatçısı Erhan Yazıcıoğlu getirildi.

Şehir Tiyatroları'na figüran olarak başlayan ve 47 yıldır kuruma hizmet veren Yazıcıoğlu, aynı zamanda sinema oyunculuğu, tiyatro yönetmenliği, program sunuculuğu ve seslendirme sanatçılığı görevlerini de üstlendi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Sn. Kadir Topbaş'ın talimatıyla verilen görevi büyük bir zevkle kabul ettiğini söyleyen Erhan Yazıcıoğlu, "Figüran olarak girdiğim tiyatroda Genel Sanat Yönetmeni olmak büyük bir onurdur. Beni bu göreve layık görerek onurlandıran başta Sayın Kadir Topbaş olmak üzere herkese teşekkür ederim" diyerek göreve başladı.

Yazıcıoğlu, "Önce Tiyatro" ilkesini ön planda tutarak, tiyatroyu şahlandırmak adına tüm çalışma arkadaşlarına güven duyduğunu ve Şehir Tiyatroları'nın 100. yılının adına yakışır şekilde kutlanacağını belirtti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Erhan Yazıcıoğlu Kadir Topbaş Kültür Sanat Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title