Haberler

İ.b.belediyespor: 1 - Fenerbahçe: 0 (İlk Yarı)

Turkcell Süper Lig'de Yapılan Maçta İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Fenerbahçe Karşısında İlk Yarıyı 1 -0 Önde Kapadı.

Turkcell Süper Lig'de yapılan maçta İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Fenerbahçe karşısında ilk yarıyı 1-0 önde kapadı.

13. dakikada ceza alanı dışından Serhat'ın vuruşunda, top yandan auta gitti.

25. dakikada Vederson'un ceza alanı dışından kaleye uzak mesafeden vuruşunda, top yandan auta çıktı.

29. dakikada ceza alanı içinde solda aut çizgisine kadar inen Deniz'in ortasında Cesario, Alex'den önce kafayla topu kornere attı.

30. dakikada orta sahada Selçuk'dan topu kapan Ali'nin, savunmanın arkasına attığı meşin yuvarlağı kontrol eden İskender, ceza yayı üzerine kadar çıkan kaleci Volkan Demirel'i çalımlayarak, topu boş kaleye gönderdi: 1-0

36. dakikada Emre'nin pasıyla ceza yayı önünde topla buluşan Alex'in vuruşunda, meşin yuvarlak üstten auta gitti.

42. dakikada Alex'in pasıyla sağda topla buluşan Gökhan Gönül'ün, ceza alanına girer girmez sağ çaprazdan vuruşunda, top yan ağlarda kaldı.

45. dakikada ceza yayının hemen önünden Alex'in kullandığı serbest vuruşta, top direğin yanından auta çıktı.

Karşılaşmanın ilk yarısını İstanbul Büyükşehir Belediyespor 1-0 önde tamamladı.

-MAÇTAN NOTLAR-

Fenerbahçe Teknik Direktörü Christoph Daum, Turkcell Süper Lig'de İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile yaptıkları mücadelede, takımını Lille maçındaki kadrodan tek değişiklikle sahaya sürdü.

UEFA Avrupa Ligi 2. tur rövanşında Fransız ekibiyle yapılan maçta kart cezası nedeniyle forma giyemeyen sol bek oyuncusu Andre Santos, lig mücadelesinde takımdaki yerini alırken, Lille karşısında ilk 11'de sahaya çıkan Önder yedek kaldı.

Sarı-lacivertli ekipte sakatlıkları nedeniyle tedavileri süren Lugano, Mehmet Topuz, Özer, Ali ve Uğur İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında 18 kişilik kadroda yer almadılar.

Teknik direktör Daum, Özer'den sonra Deniz'i de joker gibi kullanmaya başladı. Lille maçında Andre Santos'un yokluğunda savunmanın solunda görev yapan Deniz, lig mücadelesinde bu kez orta alanın sağında görev aldı.

Alman çalıştırıcı orta alanda Emre'nin yanında ise Cristian'ın yerine Selçuk'u tercih ederken, forvette yine Güiza şans bulup, Semih yedek kaldı.

-GÜİZA'YA DESTEK SÜRÜYOR-

Bursaspor maçında tribünlerden gördüğü tepkiyle büyük bir üzüntü yaşayan İspanyol forvet Güiza'ya, Lille maçında taraftarın verdiği destek bu maçta da sürdü.

Karşılaşma öncesi ısınmak için sahada bulunan sarı-lacivertli futbolcu, tribünlerde kendisine yapılan sevgi gösterilerine karşılık vererek taraftarını selamladı.

-ÖZER ALMANYA YOLCUSU-

Fenerbahçe'nin Bursaspor ile yaptığı lig maçında sağ omuzundan sakatlanan Özer Hurmacı yarın kontrol için Almanya'ya gidecek.

Sarı-lacivertli futbolcunun, kontrollerinde omuzundan ameliyat olup olmayacağına karar verileceği ifade edildi.

-20 BİNİ AŞKIN SEYİRCİ-

Karşılaşmayı 20 bini aşkın Fenerbahçe taraftarının izlediği görüldü.

Taraftarlar çoğunlukla protokol tribününün karşısındaki bölümde yer alırken, normalde İstanbul Büyükşehir Belediyesporlu taraftarların protokol tribünü tarafındaki bölümde oturdukları yeri de Fenerbahçeliler doldurdu.

Maçın başlamasının ardından çok olmasa da dışarıda stada yetişmeye çalışan taraftarların bulunduğu görüldü.

Fenerbahçeli taraftarlar tribünlere astıkları pankartlarla futbolculara destek vermeye çalıştı. Protokol tribününün bulunduğu bölümün karşısındaki tribünde bulunan pankartta nazar boncuğu figürü ve altında da ''Taraftar yanında'' ifadeleri yer alırken, bu tribünün üst bölümünde ''Efsaneler sarsılır ama unutmayın ki asla yıkılmaz'' şeklinde bir pankart dikkat çekti.

-HAVA KAPALI OLUNCA STAT IŞIKLARI YAKILDI-

İstanbul Büyükşehir Belediyespor-Fenerbahçe mücadelesi erken bir saatte oynanmasına rağmen, havanın kapalı olması nedeniyle stat ışıkları çalıştırıldı.

Maçın başlamasından 45 dakika önce stadın bulunduğu çevreye sis çökerken, zaten bulutlu olan havada ışık oranı daha da düştü. Gündüz olmasına rağmen stat ışıkları açılarak saha içindeki ışık artırıldı.

-İETT'DEN EK SEFERLER-

İETT, karşılaşmada taraftarlar için şehrin çok sayıda merkez noktasından Atatürk Olimpiyat Stadı'na ek seferler düzenledi.

Taraftarlar özel araçlarının yanı sıra Kadıköy, Taksim, Mecidiyeköy, Bakırköy ve Aksaray Vatan Caddesi'nden hareket eden ek seferlerle stada ulaştı.

-İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR'DA 8 EKSİK-

İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un 8 sakat futbolcusu Fenerbahçe'ye karşı forma giyemedi.

Sakatlıkları bulunan Gökhan Kaba, Taner Gülleri, İbrahim Akın, Herve Tum, Zeki Korkmaz, Martin Kus ve Okan Buruk 18 kişilik kadroda yer alamadı.

Fenerbahçe'den devre arasında İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a kiralanan Abdülkadir de sakatlığı nedeniyle sarı-lacivertli ekibe karşı forma giyemedi. Fenerbahçe'den bu sezon başında Belediyespor'a transfer olan Can Arat yedekler arasında yer buldu.

Stat: Atatürk Olimpiyat Stadı

Hakemler: Fırat Aydınus, Baki Tuncay Akkın, Orkun Aktaş

İstanbul Büyükşehir Belediyespor: Hasagic, Rızvan, Cesario, Barbosa, Gökhan Süzen (Dk. 26 Ekrem), İskender, Efe, Sylla, Tevfik, Serhat, Ali

Fenerbahçe: Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Bekir, Bilica, Andre Santos, Deniz, Selçuk, Emre, Vederson, Alex, Güiza

Gol: Dk. 30 İskender (İstanbul Büyükşehir Belediyespor)

Kaynak: AA / Spor

Haberler

'Evet-Hayır' yarışması ile hafızalara kazınan ünlü sunucu Erkan Yolaç hayatını kaybetti

"Evet-Hayır" yarışması ile hafızalara kazınan ünlü sunucu Erkan Yolaç hayatını kaybetti

Tahliye olan Çetin Doğan'ın ilk sözleri: Bu bir af değil, anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç yerine getirilmesidir

Tahliye olan Çetin Doğan'ın ilk sözleri: Bu bir af değil, anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç yerine getirilmesidir

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Bakmadan Geçme

#128226 19 Mayıs resmi tatil mi? 20 Mayıs Pazartesi günü tatil olacak mı? Sağlık Bakanlığı personel alımı başvuru tarihleri açıklandı mı? #129658 Sağlık Bakanlığı 35 bin personel alımı başvuruları hangi gün alınacak? ERKAN YOLAÇ KİMDİR? Erkan Yolaç nereli, neden öldü, eşi kim? Yeni Kaledonya hangi ülkeye bağlı? Yeni Kaledonya hakkında bilinmesi gerekenler ERKAN YOLAÇ ÖLDÜ MÜ? "Evet-Hayır" yarışması ile hafızalara kazınan ünlü sunucu Erkan Yolaç neden öldü? YALI ÇAPKINI FRAGMAN! #128253 Yalı Çapkını 70. bölüm son fragman TEK PARÇA izle! Halis Ağa her şeyi öğreniyor! #127916 GTA 6 ne zaman piyasaya çıkacak? GTA 6'nın çıkış tarihi belli oldu mu? FENERBAHÇE KONGRE NE ZAMAN 2024? #9917 Fenerbahçe Başkanlık seçimi ne zaman? Ali Koç, Aziz Yıldırım aday mı? #129349 KIZILCIK ŞERBETİ SON FRAGMAN İZLE! Kızılcık Şerbeti 63. bölüm TEK PARÇA fragman! Doğa ile Fatih barışacak mı? #128250 DİYABET ve KARDİYOLOJİ ilaçlarını aile hekimleri yazıyor mu? #128138 Bakanlıktan yeni haber: Milyonları ilgilendiriyor! #129658 Tuğba Ekinci'nin sahne kıyafeti tepki topladı! Tuğba Ekinci sahnede ne giydi? SON DAKİKA! İLAÇ RAPORLARI ile ilgili yeni karar ne? Vedat Işıkhan ne dedi? Tüm zamanların en çok satan müzik albümleri hangileri? Melisa Aslı Pamuk ve Yusuf Yazıcı evlendi mi? Melisa Aslı Pamuk soyadını neden değiştirdi? #128141 17 MAYIS YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128250 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta?
Burdur Belediye Başkanı, belediyeye akrabalarını doldurdu! Savunması da bir o kadar skandal

Burdur Belediye Başkanı, belediyeye akrabalarını doldurdu! Savunması da bir o kadar skandal

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title