Haberler

Hz. Ömer'in Anlatıldığı Oyun Tam Not Aldı

Yönetmenliğini Ömer İnce’nin yaptığı Battalgazi Halk Eğitimi Merkezi Tiyatro Topluluğu (Mekteb-i Tiyatro ) ekibi ve Malatya Genç Memur-Sen işbirliği ile oynanan tiyatro oyunu izleyicilerden tam not aldı.

Yönetmenliğini Ömer İnce'nin yaptığı Battalgazi Halk Eğitimi Merkezi Tiyatro Topluluğu (Mekteb-i Tiyatro ) ekibi ve Malatya Genç Memur-Sen işbirliği ile oynanan tiyatro oyunu izleyicilerden tam not aldı.

HZ. Ömer'in anlatıldığı "Sevgili'nin Hak Dilli Arkadaşı, HZ. Ömer" tiyatro oyunu izleyicilerden de tam not aldı. Düzenlenen oyuna, İlçe Mili Eğitim Müdürü Recep Bulut, ilçe şube müdürleri, Battalgazi Halk Eğitim Merkezi Müdürü Nurettin Gürsoy ve okul müdürleri katıldı.

İzleyenler tarafından yoğun ilgi gören tiyatro gösterisinde seyirciler göz yaşlarına hakim olamadı. Oyun sonrasında İlçe Mili Eğitim Müdürü Recep Bulut, Battalgazi Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Nurettin Gürsoy ve Genç Memur-Sen Malatya İl Başkanı Oğuz Güçlü öğrencilere kurs bitirme belgelerini verdi. Genç Memur-Sen İl Başkanı Oğuz Güçlü, oyunun yönetmeni Ömer İnce'ye de plaket takdim edip, emekleri için teşekkür etti. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Halk Eğitimi Merkezi Battalgazi Malatya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title