Haberler

    Hyundai Yönetiminde Deprem!

    Hyundai Yönetiminden Gelen Bir E-mail Herkesde Şok Etkisi Yarattı. İşte O Haber.

    Değerli Basın Mensubu,

    Hyundai her geçen gün büyümeye ve güvenlik, kalite ve teknoloji seviyesini otomotiv endüstrisi ile insanlığın geleceği için geliştirmeye sürekli devam etmektedir. Hyundai, hem tüm dünya toplumunun, hem iştiraklerinin hem de çalışanlarının refah seviyesinin artması için güvene dayalı, şeffaf ve yerinde yönetim uygulamaktadır.

    Hyundai'nin benimsediği bu yönetim felsefesi, Hyundai bayrağının dalgalandığı tüm ülkelerde ve tabii ki Türkiye'de de aynı şekilde uygulanmaktadır ve markamızın tüm dünya çapında ve Türkiye'de ulaştığı başarının ve yükselişin en temel ilkelerinden biridir. Hyundai Ailesi'nin çalışanlarından tedarikçilerine, bayi teşkilatından en küçük bireyine kadar herkesin bu başarıda pay sahibi olduğunu biliyor ve önümüzdeki dönemlerde daha da yükselip büyüyeceğimize inanıyoruz.

    Ancak sizlere Yurtiçi Satış ve Pazarlama Genel Müdürümüz Kurthan Tarakçıoğlu'nun, bugün itibariyle kendi isteğiyle şirketimizdeki görevinden ayrıldığını bildirmek istiyoruz.

    Hyundai, tüm dünyada olduğu gibi Türkiye'nin de öncü markaları arasında ilk sıralarda yer almaktadır. Süreklilik bir marka için en önemli kriterlerden biridir ve Hyundai markasının ve şirketimizin, gerçekleştirdiği her uygulamayla Türkiye'de sonsuza dek var olacağından bir şüphemiz bulunmamaktadır.

    Rekabet her ortamda her zaman var olacaktır ve biz de Hyundai olarak tüm iştiraklerimiz ve çalışanlarımızla rekabeti belirleyen marka olarak yolumuza devam edeceğiz. Bu amaçla büyük Hyundai Ailesi olarak başarı hedefimizden asla vazgeçmeyecek ve şirketimizle markamızı daha da yukarılara taşımak için hep beraber çalışmaya devam edeceğiz.

    Bilgilerinize sunarız.

    Saygılarımızla,

    Kwang Heum Um Ali Kibar

    Başkan & CEO Yönetim Kurulu Başkanı

    Kaynak: OtomobilGazetesi.com / Otomobil

    Haberler

    Özgür Özel'den mitingde ilk seçim vaadi: Emekli maaşı asgari ücretin 1.5 katı olacak

    Özgür Özel'den mitingde ilk seçim vaadi: Emekli maaşı asgari ücretin 1.5 katı olacak

    Hamas, çatıştıkları İsrail askerlerinden bir kısmını daha rehin aldı

    Hamas, çatıştıkları İsrail askerlerinden bir kısmını daha rehin aldı

    İsrail basını yazdı: Rusya'dan güç alan İran büyük saldırı hazırlığı içinde

    İsrail basını yazdı: Rusya'dan güç alan İran büyük saldırı hazırlığı içinde

    Bakmadan Geçme

    RAMS PARK ALİ SAMİ YEN SPOR TESİSLERİ NEREDE, NASIL GİDİLİR? Galatasaray stadına METRO ile nasıl gidilir? GALATASARAY ŞAMPİYONLUK KUTLAMASI! #127942 Galatasaray KUPA TÖRENİ ne zaman, nerede? #9917 GALATASARAY KAÇ PUANLA ŞAMPİYON OLDU? Galatasaray'ı şampiyon yapan puan kaç? #9917 GALATASARAY ŞAMPİYON OLDU MU 2024? Galatasaray kaçıncı kez şampiyon oldu? SÜPER LİG'DE HANGİ TAKIM KÜME DÜŞTÜ? #9917 Süper Lig'e veda eden son takım hangisi? GALATASARAY ŞAMPİYON MU? #127942 Galatasaray kaç puanla şampiyon oldu? Galatasaray'ın kaçıncı şampiyonluğu? MERSİN'DEKİ KAZADA KAÇ KİŞİ ÖLDÜ? Mersin'deki zincirleme kaza nerede gerçekleşti? MERSİN'DE KAZA MI OLDU? Mersin'deki trafik kazasında kaç kişi öldü, olay ne? KASIMPAŞA BEŞİKTAŞ MAÇI CANLI İZLE! #9917 Kasımpaşa Beşiktaş maçı canlı skor! MAÇ KAÇ KAÇ, kim gol attı? GALATASARAY KİM GOL ATTI? Galatasaray Konyaspor MAÇ KAÇ KAÇ, kim gol attı? CANLI SKOR FENERBAHÇE KİM GOL ATTI? Fenerbahçe İstanbulspor maçında fark açılıyor! Kim gol attı, MAÇ KAÇ KAÇ? KADIKÖY'DE İLK DÜDÜK ÇALDI! #9917 Fenerbahçe İstanbulspor maçı kaç kaç, kim gol attı? SANİYE SANİYE CANLI ANLATIM! ŞAMPİYONLUK MAÇI BAŞLADI! #129349 Galatasaray Konyaspor maç kaç kaç, kim gol attı? CANLI ANLATIM! #9917 TRABZONSPOR ANKARAGÜCÜ CANLI HD İZLE! Trabzonspor Ankaragücü maçı hangi kanalda, İLK 11'LER AÇIKLANDI! #9917 FENERBAHÇE İSTANBULSPOR MAÇI CANLI HD İZLE! Fenerbahçe İstanbulspor maçı hangi kanalda, ilk 11'ler kim? #9917
    Filenin Sultanları THY'ye isyan etti: Başka takımlara özel uçak, bize gelince ekonomi

    Filenin Sultanları THY'ye isyan etti: Başka takımlara özel uçak, bize gelince ekonomi

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title