Haberler

Huzurevinde Tanışıp Evlendiler

Güncelleme:

Fethiye'de huzurevinde kalan Ahmet Tezcan ile 75 yaşındaki Safinaz Akbaba Muğla valisi ve eşinin de katıldığı törenle evlendi.

Fethiye'de huzurevinde kalan 77 yaşındaki Ahmet Tezcan ile 75 yaşındaki Safinaz Akbaba Muğla valisi ve eşinin de katıldığı törenle evlendi.

3 yıldır Fethiye Belediyesi Huzurevi'nde kalan Ahmet Tezcan ile 2 yıl önce huzurevine gelen Safinaz Akbaba, tanıştıktan bir buçuk yıl sonra evlenme kararı aldı. Çift için Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ile Huzurevi Müdürlüğü tarafından Huzurevi salonunda muhteşem bir nikah töreni yapıldı. Fethiye belediye başkanı Behçet Saatcı'nın kıydığı nikahta şahitlikleri Muğla valisi Amir Çiçek, eşi Hülya Çiçek, Fethiye Kaymakamı Ekrem Çalık, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ali Akkuzu yaptı. Nikah sırasında çiftin mutluluğu görülmeye değerdi. Fethiye belediye başkanı Behçet Saatcı mikrofonla evet sözlerini aldıktan sonra nikah defterine imzalar atıldı. Başkan Saatcı, çifti kutladı.

Bu sırada damat Ahmet Tezcan'a gelinin ayağına basması istendi. güzel diyalogların oluştuğu nikah alkışlar arasında kıyıldıktan sonra damat Ahmet Tazcan, "Biz bir gün için değil ölünceye kadar beraber olmak için evleniyoruz." dedi. Nikah defterine imzaların atılmasının ardından Muğla valisi'nin eşi Hülya Çiçek evlilik cüzdanını gelin ve damada birlikte verip mutluluklarının devamlı olmasını diledi.

Nikahın ardından Muğla müftüsü Abdurahman Koçak çift için duada bulundu. Duanın ardından çifte yüzükleri Muğla Valisi Amir Çiçek ile eşi taktı. Vali Amir Çiçek, "Bu bir ikinci bahar. Aşkın yaşı yok derler. Mutluluklarınızın ömür boyu olmasını diliyoruz" dedi.

Evlilik pastasını kesen damat Ahmet Tezcan, "3 yıldır huzur evindeyim. Safinaz Hanımda 2 yıldır huzur evinde. Uzaktan birbirimizi görüyorduk. Burada birbirimizi tanımaya başladık. Oldukça mutluyduk. 6 aydır beraberce geziyorduk. Ben yakınlık duydum. Bir gün gevezelik yaparak Allah izin verirse seni müdür beyden isteyeceğim dedim oda kabul etti. Çok mutluyuz." dedi.

75'lik gelin Safinaz Akbaba da, çok mutlu olduğunu ve ömür boyu birlikte yaşayacaklarını söyledi.

Huzurevi Müdürü Adem Güngör ise, "Huzurevinde devamlı birliktelerdi. 1 ay kadar önce karar vermişler. Evlenmek istediklerini söylediler. Her ikisinin 3'er çocuğu bulunuyor. Burada artık onlara aile odası hazırladık. Orada kalacaklar mutluluklar diliyorum" dedi.

Nikah töreni eğlenceli geçerken Fethiye'nin sevilen Türk halk müziği sanatçılarından İsmail Uzunoğlu'nun Türküleri eşliğinde damat Ahmet Tezcan piste fırlarken diğer huzur evi sakinlerinin yanı sıra Vali Amir Çiçek'te bol bol oynadılar. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Behçet Saatcı Ahmet Tezcan Amir Çiçek Muğla Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title