Haberler

Huzurevi Yangınında Yaşamını Yitiren Yaşlı Şahıs Toprağa Verildi

İzmir’in Buca ilçesinde bulunan Zübeyde Hanım Huzurevi’nde önceki gece çıkan yangında ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden 84 yaşındaki Mehmet Baran memleketi Aydın’ın Sultanhisar ilçesinde toprağa verildi.

İzmir'in Buca ilçesinde bulunan Zübeyde Hanım Huzurevi'nde önceki gece çıkan yangında ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden 84 yaşındaki Mehmet Baran memleketi Aydın'ın Sultanhisar ilçesinde toprağa verildi.

Sultanhisar ilçesindeki Rekmez Camii'nde kılınan cenaze namazına yaşlı şahsın çocukları, akrabalarının bazıları ve cami cemaati katıldı. Hayat hikayesi oldukça ilginç olan 84 yaşındaki 4 çocuk babası Mustafa Baran'ın babasının yıllar önce Konya'dan Aydın'ın Sultanhisar ilçesi'ne geldiği Sultanhisar'da büyüyen Mustafa Baran'ın da yaklaşık 45 yıl önce çalışmak için Sultanhisar'dan izmir'e gittiği öğrenildi. Emekli olur olmaz yaklaşık 25 yıl önce Buca ilçesindeki Zübeyde Hanım Huzurevi'ne yerleştiği ve bir süre önce de huzurevinde 2. evliliğini yaptığı öğrenildi. Mustafa Baran Sultanhisar Rekmez Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından ilçe mezarlığında toprağa verildi.

Bilindiği gibi, Buca ilçesindeki Zübeyde Hanım Huzurevi'nde elektrik kontağından yangın çıkmıştı. Huzurevi yetkilileri tarafından durumun bildirilmesi üzerine olay yerine çok sayıda ambulans ve itfaiye ekibi sevk edilmiş, korku dolu anların yaşandığı yangında, içeride bulunan bazı yaşlı vatandaşlar dumanların arasında kalmış ve bunlardan KOAH hastası olan Mustafa Baran Buca Seyfi Demirsoy Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybetmişti. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Zübeyde Hanım Mehmet Baran Sultanhisar Buca Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title