Haberler

Huzurevi Sakinlerine Doğum Günü Sürprizi

Çanakkale’nin Biga ilçesinde, BİSEV Huzurevi sakinleri, Biga Kent Konseyince hazırlanan sürpriz doğum günü partisiyle keyifli bir gün yaşadılar.

Çanakkale'nin Biga ilçesinde, BİSEV Huzurevi sakinleri, Biga Kent Konseyince hazırlanan sürpriz doğum günü partisiyle keyifli bir gün yaşadılar.

Huzurevi sakinlerinin pasta kesimiyle başlayan etkinlik renkli görüntülere sahne oldu. Hüseyin Gülen, Hüseyin Ronan, Beyide Deniz, Şükrü Aksu, İlhan Bahçeci, Yusuf Soyan, Kent Konseyine teşekkür ederek "Doğum günümüzü hatırladıkları ve yanımızda her daim oldukları için kendilerine teşekkür ediyoruz. Unutulmaz bir doğum günü yaşadık. Bizleri hatırlayan ve halimizi hatırımızı soran tüm Bigalılara da teşekkür ediyoruz" dediler.

Kent Konseyi başkanı Sedat Şahin, "Huzurevinde kalan sakinlerin doğum gününde olmaktan dolayı çok mutluyuz. Kent konseyi olarak bu tip sosyal faaliyetlerimiz devam edecek. Amacımız huzurevi sakinleri ile birlikte hem vakit geçirmek hem onları mutlu etmektir. Bizlere katılmak isteyen tüm Bigalılara da Kent Konseyimizin kapıları her zaman açıktır" dedi. Doğum günü kutlamaları, müzikler ve oyunlar eşliğinde devam etti. Huzurevi yetkilileri de, etkinlikten dolayı katılımcılara teşekkür ettiler. - ÇANAKKALE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Çanakkale Biga Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title