Haberler

Adıyaman Belediye Başkanı Kutlu, Mührü Aldı

Güncelleme:

Adıyaman Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu, eski Belediye Başkanı Necip Büyükaslan'dan mührü aldı.

Adıyaman Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu, eski Belediye Başkanı Necip Büyükaslan'dan mührü aldı.

30 Mat seçimlerinde oyların yüzde 57'sini alarak Adıyaman'ın yeni Belediye Başkanı seçilen Hüsrev Kutlu, göreve başladı. Adıyaman Adalet Sarayında Merkez İlçe Seçim Kurulu Başkanı Esra Dürdane Büyükkaramuklu'dan mazbatasını alan Hüsrev Kutlu, adliye sarayından belediye binasına kadar partililerle birlikte yürüdü.

AK Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın, Milletvekilleri Mehmet Erdoğan, Salih Fırat, İl Başkanı İbrahim Halil Fırat, Merkez İlçe Başkanı Abdurrahman Dimez, Kadın Kolları Başkanı Ayla Pektaş ve parti teşkilatı Hüsrev Kutlu'yu yalnız bırakmadı.

Kalabalık bir grup eşliğinde belediyeye kadar yürüyen Hüsrev Kutlu, belediye başkanlık makamında partilisi Necip Büyükaslan'dan mührü aldı. Belediye balkonunda eski ve yeni başkanlarla birlikte milletvekilleri ve partililer coşkulu kalabalığı selamladı. Eski Belediye Başkanı Başkanı Necip Büyükaslan, Hüsrev Kutlu'ya başarılar dileyerek, "Partimizin adayı, birlikte siyaset yaptığımız yol arkadaşım Hüsrev Kutlu kardeşimiz hepimizin tahmininden çok daha yüksek bir oyla seçilmiş bulunuyor. Hayırlı olsun; Allah yar ve yardımcısı olsun. On yıl bu memlekete hizmet etmeye çalıştık. Kendisine mührü teslim edip, makamı devredeceğiz. Bize bu güne kadar destek veren tüm Adıyamanlı hemşerilerime şükranlarımı sunuyorum. Allah, Hüsrev Kutlu'yu doğruluktan ayırmasın. Her yolun bir sonu vardır. Her başlangıcın bir bitişi vardır. Buralara sizlerin sayesinde geldik. Hiçbir zaman bu makamları gurur meselesi yapmadık. Hep hizmetkar gibi koşturdum, hizmetkar gibi hizmet etmeye çalıştık. Eğer bir yanlışım kusurum varsa, hepinizin hoş görüsüne sığınıyorum. Hakkınızı helal edin. Bizler gönül erleriyiz, hizmet erleriyiz. Hüsrev Kutlu kardeşimizin yanındayız. Biz Başbakanımızın verdiği her karara 'evet' demişiz. Onun yolundan gitmeye devam edeceğiz" dedi.

Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu, beş yıl boyunca hiç durmadan hizmet edeceğini belirterek, "10 yıl boyunca Adıyaman'a hizmet eden Necip Büyükaslan'a teşekkür ediyorum. İnşallah bundan sonra aldığımız bayrağı daha ilerilere taşımak benim görevim olacaktır. Cenab-ı Allah bu görevi layıkıyla yapmayı bize nasip etsin. Adıyaman'a ne kadar hizmet etsek azdır. Seçim öncesinde konuştunuz ve sandıkları patlatıp, düşmanları çatlattınız. Adıyaman'ın en ücra köşesinden, en merkezine kadar bize emanettir. Aldığımız bayrağı çok çalışarak daha yukarılara dikmeyi hedefliyoruz. Cenab-ı Allah beni size mahcup etmesin. Allah Ahirette gittiğimde bu belediyeden dolayı hesap soracak fiillerden dolayı beni muhafaza etsin. İnşallah AK Parti'nin belediyeciliğine yakışır bir belediyecilik ortaya koyacağız. Yanlış yaptığımda beni uyarın. Artık laf zamanı değil icraat zamanı. Bu millet, bu ülke ve Adıyaman farkını gösterdi. Başbakanımızın başını dik, sırtını pek tuttu. Bu millete hizmet etmek benim boynumun borcudur. Allah ömür verirse bu beş yılda geceli gündüzlü çalışacağız" dedi. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Necip Büyükaslan Hüsrev Kutlu Ak Parti Adıyaman Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title