Haberler

Hüseyin Gülerce: Bu CHP'den Adam Olmaz

Güncelleme:

Yazar Gülerce, CHP'nin başörtüsü serbestisi ile ilgili yönetmeliğin iptali için Danıştay'a başvurmasını, "Bu CHP'den adam olmaz." sözüyle eleştirdi.

CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, Demokratikleşme Paketi'yle getirilen kamuda başörtüsü serbestisi ile ilgili yönetmeliğin iptali için Danıştay'a başvurdu. İptal başvurusu hakkında konuşan Tanal, başvurusunun kişisel olduğunu ve parti adına yapmadığını söyledi.

Tanal'ın bu başvuru ve açıklamalarına yazar Hüseyin Gülerce'den sert tepki geldi. Beyaz TV'de yayınlanan Ortak Akıl programında konuşan Gülerce, "CHP'liler alınmasın, ama dini konular için söylüyorum: Bu CHP'den adam olmaz." dedi.

"BU NE UYANIKLIK BÖYLE?"

Tanal'ın iptal başvurusuna değinen Gülerce, "Bu ne uyanıklık böyle? Parti genel başkanı olarak bir şey demiyorsun. Partinin karar organları olarak bir şey demiyorsunuz. Fakat el altından bir milletvekiliniz iptal için Danıştay'a başvuruyor. Şu dakikadan sonra Kılıçdaroğlu'nun bir açıklama yapması lazım. 'Partimizin görüşü değil. Bu arkadaş ile ilgili disiplin işlemi yapacağız.' demesi lazım." dedi.

"BU NE PERHİZ BU NE LAHANA TURŞUSU"

Dini konularda tezatlar içinde olan CHP'nin güven kazanamayacağını söyleyen Gülerce, CHP'nin seçim döneminde çarşaflı partiliye rozet taktığını da hatırlatıp şöyle konuştu: "Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu. Ben CHP'nin tırnak içinde uyanıklılığına eleştiri getiriyorum. Net olun. Başörtüsü giyim özgürlüğüne giriyor. Oynamayın. CHP bu tavırlardan vazgeçsin. CHP askere bu kafayla giderse milleten tezkereyi zor alır. Bu kafayla gidersen seçimlere milletten oy alamazsın."

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Hüseyin Gülerce Mahmut Tanal Beyaz TV Danıştay Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title