Haberler

Hükümlülerin İşlettiği Kantindeki Hırsızlık

Sarayköy Açık Ceza İnfaz Kumu'na ait hükümlüler tarafından işletilen kantinde meydana gelen hırsızlık olayı ile ilgili 2 şüphelinin yakalandığı bildirildi.

Sarayköy Açık Ceza İnfaz Kumu'na ait hükümlüler tarafından işletilen kantinde meydana gelen hırsızlık olayı ile ilgili 2 şüphelinin yakalandığı bildirildi.

Alınan bilgiye göre, Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri 6 Ağustos'ta Adalet Mahallesi'nde bulunan Adliye Sarayı karşısında bulunan ve hükümlülerin çalıştığı kantinde meydana gelen hırsızlık olayı ile ilgili güvenlik kameralarından 2 şüpheli şahsın kimliğini tespit etti.

Ekiplerin yaptığı bir aylık takip sonucunda cami ve üç ayrı okuldan hırsızlık yaptıkları belirlenen M.U. (15) ile 14 İ.A. (14) Pamukkale ilçesinde göz altına aldı.

Şüphelilerin emniyetteki ifadesinde, kasayı camdan çıkartarak bir apartmanın önündeki bebek arabası yardımıyla taşıdıklarını söyledikleri öğrenildi.

Yaşı küçük iki şüpheli sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. - Denizli

Kaynak: AA / Yerel

Hırsızlık Büro Amirliği Sarayköy Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title