Haberler

Wagner liderinin öldüğü uçaktaki hostesin son telefon konuşması ortaya çıktı: Gizemli onarımlar yapılıyor

Güncelleme:

Rus paralı askeri grubu Wagner'in lideri Yevgeniy Prigojin'i taşıyan özel jetin düşmesi, dünyanın gündemindeki yerini koruyor. 'Uçak düştü mü, düşürüldü mü?' tartışmaları devam ederken, jette hayatını kaybedenler arasında bulunan hostesin, son uçuş öncesi akrabasını arayarak uçakta acil onarım yapıldığını söylediği ortaya çıktı.

Wagner lideri Yevgeniy Prigojin'in uçak kazasında ölmesi sonrası akıllara, 'Uçak düşürüldü mü?' iddiaları gelirken, özel jette hayatını kaybedenler arasında bulunan hostesin, son uçuş öncesi akrabasını arayarak, uçakta gizemli onarımların yapıldığını söylediği öne sürüldü.

Wagner liderinin öldüğü uçaktaki hostesin son telefon konuşması ortaya çıktı

HOSTESİN AKRABASI KONUŞTU

Wagner yanlısı kanallarda uçağın kasıtlı olarak düşürüldüğü iddiaları dolaşırken, en dikkat çeken iddia kazada hayatını kaybeden hostes Kristina Raspopova'nın bir akrabasından geldi.

Wagner liderinin öldüğü uçaktaki hostesin son telefon konuşması ortaya çıktı

UÇAKTA ACİL ONARIM İDDİASI

VChK-OGPU Telegram kanalında yer verilen iddialara göre, 39 yaşındaki hostesin, uçuş öncesi akrabalarını arayarak uçakta acil ve gizemli onarımların yapıldığını ve tamirat bitince Moskova'ya uçacağını söylediği ifade edildi.

Wagner liderinin öldüğü uçaktaki hostesin son telefon konuşması ortaya çıktı

NE OLMUŞTU?

Wagner lideri Yevgeniy Prigojin'i taşıyan, içinde mürettebat dahil 10 kişinin bulunduğu özel jet, dün Moskova yakınlarındaki Tver bölgesinde düşmüştü. Uçakta Prigojin dahil 10 kişinin hayatını kaybettiği bildirilmişti. Prigojin'in ölümüne ilişkin taziye mesajı yayımlayan Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ise, "90'lı yıllardan beri tanırım. İyi bir iş insanıydı. Prigojin kaderi karmaşık ama yetenekli bir adamdı ve hayatında ciddi hataları vardı. Kazayla ilgili araştırma devam ediyor." ifadelerini kullanmıştı.

Kaynak: Haberler.com / Hukuk

Yevgeniy Prigojin Hukuk 3.Sayfa Dünya Haberler

Bahçeli'den AK Parti'yi küplere bindirecek ittifak çağrısı

Bahçeli'den AK Parti'yi küplere bindirecek ittifak çağrısı

Melih Gökçek 'Arsaları sattım' dedi, akıllara Bülent Arınç'ın 2015'teki sözleri geldi

Melih Gökçek "Arsaları sattım" dedi, akıllara Bülent Arınç'ın 2015'teki sözleri geldi

Coplu müdahale öncesi neler yaşandı? 2 polis memurunun başını yakan olaydan yeni görüntüler

Coplu müdahale öncesi neler yaşandı? 2 polis memurunun başını yakan olaydan yeni görüntüler

Bakmadan Geçme

BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 12-13 Haziran 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 11-12 Haziran 2024 Konya su kesintisi listesi! Survivor Final oyununu kim kazandı? 12 Haziran Çarşamba Survivor 3. finalist kim 2024? Survivor Final oyununu kim kazandı? 12 Haziran Çarşamba Survivor ilk finalist kim 2024? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 12-13 Haziran 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor (YARI FİNAL) CANLI izle! 12 Haziran Çarşamba TV8 Survivor HD izleme linki var mı? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 12-13 Haziran 2024 İzmir su kesintisi listesi! Hababam Sınıfı Tatilde oyuncuları kimler? Hababam Sınıfı Tatilde konusu nedir? Hababam Sınıfı Tatilde ne zaman çekildi? Hababam Sınıfı Tatilde ne zaman, nerede çekildi? Hep Yek 4: Bela Okuma Altan filmi oyuncuları kim, konusu ne? Hep Yek 4: Bela Okuma Altan filmi ne zaman, nerede çekildi? 14 yaşındaki erkek çocuğuna cinsel istismar! Olay ne, nerede oldu? Şahıslar tutuklandı mı? 2024 Üniversite tercihleri ne zaman yapılacak? YKS tercih kılavuzu 2024 ne zaman yayınlanacak? Gabriel Paulista saat kaçta İstanbul'a gelecek? Beşiktaş ile anlaşan Paulista ne zaman geliyor? Hz Yasuo neden hapse girdi? Mustafa Yavuz neden cezaevine girdi, sebebi ne? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 12-13 Haziran Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi!
Dink cinayetinin tetikçisi Ogün Samast, adliyeden tespih sallayarak çıktı

Dink cinayetinin tetikçisi Ogün Samast, adliyeden tespih sallayarak çıktı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title