Haberler

    Hubberspective - Liderlik, İnsanları ve Fikirleri Harekete Geçirmek

    Impact Hub Istanbul bir süredir üzerinde çalıştığı yepyeni ve heyecanlı etkinlik serisini gururla sunar: Hubbers + Perspective = HubberspectiveSamimi bir panel olarak tasarlanmış, seyirciyi de işin içine katarak diyalog ve tartışma ortamı yaratan, etkileşim seviyesi yüksek bir etkinlik serisidir.

    Impact Hub Istanbul bir süredir üzerinde çalıştığı yepyeni ve heyecanlı etkinlik serisini gururla sunar:

    Hubbers + Perspective = Hubberspective

    Samimi bir panel olarak tasarlanmış, seyirciyi de işin içine katarak diyalog ve tartışma ortamı yaratan, etkileşim seviyesi yüksek bir etkinlik serisidir.

    Her ay farklı bir temada yapılacak Hubberspective'de, seçilen temaya farklı perspektifler getirecek, alanlarında öncü kişiler bir moderatör eşliğinde deneyimlerini anlatıp fikir paylaşımında bulunacaklar.

    Neden?

    Geleceğin multidisipliner bir yer olduğuna inanıyoruz.

    Hubberspective'de amacımız, seçilen temaya multidisipliner bir bakış açısı getirerek katılımcılara konu hakkında yeni perspektifler sağlamak.

    Peki bu ayki temamız nedir?

    Hubberspective - Liderlik: İnsanları ve Fikirleri Harekete Geçirmek

    Bu temada, kendine özgü tarzlarıyla değişim yaratmış ve liderliğiyle grupları/kitleleri harekete geçirebilmiş insanların perspektiflerini buluşturacağız.

    Konuşmacılarımız:

    1) Sercan Çelebi - Oy ve Ötesi, Kurucu Ortak

    McKinsey & Company ile uzun süre dünyanın çeşitli ülkelerinde farklı alanlarda büyük kapsamlı projeler yürütmüş olan Sercan Çelebi, özellikle çok uluslu şirketler ve kamu ihtiyaçlarına yönelik kapasite geliştirme ve optimizasyon konularında etkili, stratejik çözümler geliştirmiştir.

    İzmir'de domates/biber çiftçiliğinden enerji sektörüne, İstanbul'da sosyal medya ve büyük veri analizinden New York'da yönetim danışmanlığına; Sercan Çelebi farklı alan ve coğrafyalarda çok çeşitli liderlik ve yöneticilik görevleri üstlenmiştir.

    Çelebi aynı zamanda tamamen gönüllülerden oluşan ve Türkiye'nin sivil toplum tarihinin en çok ses getiren organizasyonlarından biri olan Oy ve Ötesi Derneği'nin kurucularından biri ve ilk yönetim kurulu başkanıdır.

    2) Sinan Güler - Profesyonel Basketbolcu, Sosyal Girişimci, Melek Yatırımcı

    1983'te dünyaya gelen ve basketbola İTÜ'de başlayan Sinan, daha sonra Beşiktaş'a geçti ve ilk profesyonel maçına burada çıktı. 2015/2016 sezonunda Galatasaray takım kaptanı olarak Eurocup kupasını kaldırmıştır. 2009'da A Milli Takım kariyeri başlayan Sinan, 2010'da Türkiye'de düzenlenen Dünya Şampiyonası'nda 2. olan efsane kadroda yer aldı. 2014 Dünya Şampiyonası'ndan sonra A Milli Takımın da kaptanı oldu.

    2011 yılında babası ve ağabeyi ile birlikte, basketbol tecrübelerini genç nesle aktarmak için Güler Legacy'yi kurmuş ve bugüne kadar gerçekleşen 5 kampta 254'ü burslu toplam 537 öğrenciye benzersiz bir basketbol kampı deneyimi yaşatmıştır.

    3) Tayfun Serttaş - Sanatçı, yazar ve sosyal bilimci

    Çalışmakta ve üretmekte olduğu konular arasında; "kent antropolojisi, sivil toplum, toplumsal cinsiyet, ötekinin kültürel mirası, gündelik yaşam sosyolojisi, azınlıklar, minör politika, kentsel dönüşüm, göç ve kültürel bellek" bulunmaktadır.

    Yapıtları, başta İstanbul olmak üzere Londra, Paris, Amsterdam, Berlin, Beyrut, Atina, Varşova, Selanik ve Frankfurt gibi birçok kentte gerçekleşen solo ve karma sergilerde kamuya açılmıştır.

    Moderatörümüz:

    Behice Ertenü

    Behice Ertenü halen Boğaziçi Üniversitesi İdari Bilimler Fakültesi'de kurumsal yönetim, yaratıcı liderlik, sorgulayıcı düşünce üzerinde yarı zamanlı ders vermektedir. Kurumsal kültür, değişim, yenilikçilik, liderlik, duygusal sermaye gibi konularda akademik çalışmalarını sürdürmenin yanında farklı sektörlerdeki kuruluşlara danışmanlık hizmeti vermekte ve liderlik geliştirme atölyeleri düzenlemektedir. 25 yıllık profesyonel kariyer ve girişimcilik deneyimlerini akademik bilgiyle harmanlayan Behice Ertenü'yü tanımlayan özelliklerin başında merak, şeffaflık ve paylaşma isteği sıralanabilir.

    Behice Ertenü anadili dışında İngilizce, Fransızca bilmektedir. 2 yetişkin çocuk annesidir.

    Etkinliğin Facebook sayfasına bu linkten ulaşabilirsiniz.

    *Etkinliğe katılım kısıtlıdır. Lütfen kaydınızı yapın.

    Kaynak: Etkinlik.io / Kültür Sanat

    Sinan Güler Türkiye Çelebi Kültür Sanat Haberler

    Bakmadan Geçme

    27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title